Ümraniyespor: 1 - Kartalspor: 0

Kartalspor Ümraniye’den puansız döndü.

Ümraniyespor: 1 - Kartalspor: 0
Kartalspor 2014 – 2015 Süleyman Seba Sezonunun 3.haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşırken 21. Dakika da kalesinde gördüğü golle karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.




Kartalspor dün Spor Toto 2.lig’in yeni ekibi Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Bordo-Beyazlı ekip maçın başından sonuna kadar topa hakim olan taraf olmasına rağmen 21. Dakika da ani gelişen Ümraniyespor atağında kalesinde golü buldu.




Kartalspor gol sonrasında tüm hatlarıyla rakip yarı alana yerleşerek eşitliği sağlayacak golü aradı. Bordo-Beyazlı ekip ilk yarıda Sinan Ayar’la gole çok yaklaşırken kaleci Burak köşeye giden topu son anda tokatlayarak Kartalspor’a gol şansı vermedi.




İlk yarısı Ümraniyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına Hakan, Savaş değişikliği ile başlayan Kartalspor baskısını ikinci yarıda devam ettirdi. 55.dakika da Mehmet Albayrak suratına aldığı darbe sonrasında oyuna devam edemeyince yerine Emrah Bedir oyuna dahil oldu.




Kartalspor karşılaşmanın ikinci yarısında da Sinan ve Oğuz’la yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremeyince karşılaşmadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.




Ümraniyespor: 1 - Kartalspor: 0





Stat: Ümraniye Belediye İlçe


Hakemler: Mustafa Kürşad Filiz, Ümit Ambar, Ali Balsatar



Ümraniyespor: Burak, Mustafa, Ziya, Bulut, Aytek, Bahadır (Dk 89 Özer), İbrahim Akdağ (Dk. 81 Yasin), Mehmet Sait, Ömer, Erol, Samet (Dk. 62 Osman)



Kartalspor: Ozan, Anıl (Dk. 73 Mesut), Zafer, Onur, Mehmet (Dk. 55 Emrah), Sinan, Uğur, Fırat, Hakan (Dk. 46 Savaş), Azad, Oğuz



Gol: Dk. 21 Bahadır (Ümraniyespor)


Sarı kartlar: Dk. 45+1 Burak, Dk. 84 Mehmet Sait  (Ümraniyespor), Dk. 48 Mehmet, Dk. 78 Zafer, Dk. 90 Emrah, Dk. 90+4 Fırat (Kartalspor) 
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 08:49

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17