TKİ Tavşanlı Linyitspor: 1 - Kartalspor: 2

Kartalspor Kütahya’dan galibiyetle döndü.

TKİ Tavşanlı Linyitspor: 1 - Kartalspor: 2
banner46
Spor Toto 2.lig’in 35.haftasında deplasmanda Kütahya temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor’la karşılaşan Kartalspor ilk yarıda Emrah Taysi, ikinci yarıda ise Mehmet Gürkan Öztürk’ün golüyle karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Rakibin tek golünü ise uzatma dakikalarında Sadık Arda kaydetti.



Teknik direktör Özgür Zengin bu karşılaşmada Kalede Yavuz yerine Cüneyt’e, savunmada Zafer’in yerine Emrah’a forvette de Savaş Taga yerine Mehmet Gürkan Özürk’e görev verdi. Haftalar öncesinde matematiksel olarak Küme düşmesi kesinleşen Tavşanlı Liyitspor’dan taraftarları da desteğini çekerken, karşılaşma boş tribünlere karşı oynandı.



Dumlupınar stadında Saat 14:30’da başlayan karşılaşmayı Özgür Aygül yönetirken yardımcılıklarını Emrah Ünal, İsmail Taygun Tasalı ve Murat Taşçıkar üstlendi.



Karşılaşma öncesinde yapılan para atışında Kartalspor takım kaptanı Uğur Utlu, kaleyi seçerken karşılaşma da ev sahibi takım TKİ Tavşanlı Linyitspor’un vuruşuyla başladı.



28.dakika da sağ köşe gönderinden Enes Kubat’ın kullandığı korner atışına ceza sahası içerisinde Emrah Taysi kafayı vurdu ve topu Tavşanlı Linyitspor ağlarına gönderdi. 0-1



31.dakika da Enes Kubat atak yönünün sağından ceza sahasına girdi, penaltı noktasına doğru ortasını yaptı Savaş Yıldızhan’dan önce savunma araya girerek topu kornere gönderdi. Korner atışını Enes ve Savaş paslaşarak kullandı, ceza sahasına gönderilen topu savunma uzaklaştırdı.



45.dakika da Oğuz Ceylan’ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Enes Kubat’ın şutunda top az farkla dışarı gitti.



Karşılaşmanın ilk yarısı Kartalspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken Bordo-beyazlı ekip ikinci yarıya Emir Gökçe – Göktuğ Taşbulak değişikliği ile başladı.



Uzun bir süre orta alan mücadelesi olarak devam eden karşılaşmanın 81.dakikasında atak yönünün sağından ceza sahasının köşesinde Gürkan düşürüldü, serbest vuruşu Semih Ergül kullandı, altıpas önünde Uğur Utlu kafayı vurdu top az farkla üsten dışarı gitti.



83.dakika da Uğur Utlu’nun pasıyla atak yönünün sağında topla buluşan Mehmet Gürkan Öztürk, ceza sahasına girer girmez uzak köşeye vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu.  0-2



87.dakika da Sinan Ayar, ceza sahasının solunda topla buluştu, uzak köşeye vuruşunu yaptı top direğin dibinden dışarı gitti.



90.dakika da Semih topla buluştu ceza sahasının sağ köşe birleşiminden içeri girmek isterken düşürüldü. Serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına gelen Semih’in vuruşunda top direğe çarparak dışarı gitti.



Karşılaşmanın uzatma dakikalarında TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Sadık Arda ceza sahası içerisinde rakiplerinden sıyrılarak vuruşunu yaptı ve karşılaşmanın skorunu belirledi. 1-2



Kartalspor bu galibiyetle puanını 48’e yükseltirken 23.mağlubiyetini alan TKİ Tavşanlı Linyitspor 15 puanda kaldı. Kartalspor önümüzdeki hafta sahasında Konya Anadolu Selçukluspor’u konuk edecek.





TKİ Tavşanlı Linyitspor: 1 - Kartalspor: 2



Stat: Dumlupınar

Hakemler: Özgür Aygün, Emrah Ünal, Taygun Tasalı



TKİ Tavşanlı Linyitspor: Bekir, Veli, Hüseyin Akmaz, Erhan, Ahmet Yakak, Fırat (Dk. 62 Musa), Erdi Can, Muhammed (Dk. 46 Sadık Arda), Mert, Seydihan (Dk. 88 Aykut), Yücel



Kartalspor: Cüneyt, Sait, Emrah, Oğuz, Anıl, Uğur, Azad, Enes (Dk. 64 Semih), Emir (Dk. 46 Yağız Göktuğ), Mehmet Gürkan, Savaş (Dk. 87 Sinan)



Goller: Dk. 90 Sadık Arda (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 28 Emrah, Dk. 82 Mehmet Gürkan (Kartalspor)

Sarı kartlar: Dk. 56 Yücel (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 77 Sait (Kartalspor)


Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2015, 17:55

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17