Taner Özdemir’e İstifalar şoku!

Kartalspor’da flaş gelişme…

Taner Özdemir’e İstifalar şoku!
banner46

Daha birkaç gün önce kongreye giden Kartalspor’da istifa depremi yaşandı. Kartal Belediyesi başkan yardımcıları Hüsnü Yeşilyurt ve Ali Apaydın’ın Kartalspor’dan daha ilk günden istifa ettikleri iddia edildi.


Kartalspor’un en zor günlerinde elini taşın altına koyan Kartalspor sevdalısı Taner Özdemir’i parti ve meclis üyesi arkadaşları yarı yolda bıraktılar. Yeşilyurt’un ve Apaydın’ın istifa iddiaları gündeme bomba gibi düştü.


Dost kazığı!


Özdemir’le aynı partili olan ve meclis üyesi olan Yeşilyurt’un ve Apaydın’ın istifası iddiaları kamuoyunda “Özdemir’e dost kazığı!” diye yankı oluşturdu.


Özdemir: “Elimizi değil Gövdemizi Taşın Altına Koyduk”


Mart 2016’da en zor dönemde Kartalspor’a başkan seçilen Özdemir "Öncelikle son sorudan başlamak istiyorum. Öncelikle biz Kartalspor’u bulunduğu yerden yani şuan da sondan 2. Sıradayız. Lider bir takım teslim almıyoruz. Herkes bunu böyle bilsin biz buraya gelen Yönetim Kurulu arkadaşlarım dâhil olmak üzere Kartalspora şuanda elini değil gövdesini taşın altına koymak için buradaki görevi almaya talip olmaya geldik." demişti.


Özdemir Başkan Öz’ü savunurken!


Özdemir Mart 2016’da belediye başkanı Altınok Öz’ü savunmuş, bundan sonra ki süreçte de büyük özveriyle çalışmıştı. Yeşilyurt’un ve Apaydın’ın istifaları gözleri Kartal Belediye başkanı Altınok Öz’e çevirdi.


Özdemir: “Burası Kartalspor Kimse Başkanımızı İstifaya Çağıramaz”


Kartal Belediyesi Başkanın Kartalspora vermiş olduğu emeği harcamış olduğu mesaiyi kimse inkâr edemez. Bugün Kartal’da Kartalspor’da daha bu sezonun başından itibaren hiç gelmediyse Sayın Belediye Başkanımız tarafından 2 trilyon bir ödeme sağlandı yardım edildi. Ama her defasında sanki bütün sorumluluk Belediye Başkanınınmış gibi taraftarımızda çıktı. Sanki Belediye seçimi biraz önce de dediniz ya burası Belediye seçimi değil Kartalspor. Sayın Belediye Başkanımızı istifaya davet edildi. Bu şekilde olacaksa biz yine bu işin içinde olmayacağız. Bunu buradan belirtmek istiyorum çünkü bir taraftan özveriyle her türlü imkânsızlıklara rağmen Belediyenin imkânsızlıklarına rağmen Kartalspora bu kadar önem veren bir Belediye Başkanına haksızlık yapılmaması gerekiyor.


Özdemir ne yapacak!


Gözler şimdi Taner Özdemir'e çevirildi. Flaş gelişmelerden sonra istifalarla sarsılan Taner Özdemir'in ne yapacağı, ne gibi kararlar alacağı ise daha şimdiden kamuoyunda merak uyandırdı.


Gelişmeleri sizlere bildireceğiz.


Bizi izlemeye devam ediniz...

 
Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 00:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17