Taner Özdemir'den Yüksel Yılmaz'a cevap “Aslı astarı olmayan, tamamen iftiradır“

Kartalspor Kulübü Başkanı Taner ÖZDEMİR'den basına açıklama geldi.

Taner Özdemir'den Yüksel Yılmaz'a cevap “Aslı astarı olmayan, tamamen iftiradır“
Kartalspor basına yazılı basın açıklaması gönderdi;

KAMUOYU VE BASINA

Kartalspor Altyapı yöneticiliği görevinden aldığımız Ali Yüksel Yılmaz’ın Yönetim Kurulundan istifa ettiğini söyleyerek şahsım ve Kartalspor hakkında aslı astarı olmayan, tamamen yalan ve iftiralarla dolu isnatlarını basından öğrenmiş bulunmaktayız. Şunu belirtmeliyim ki henüz elimize ulaşmış bir istifa dilekçesi de bulunmamaktadır.

Bize yapılan tüm iftiralara cevap verebilir ve bu iftiraların asılsız olduğunu belgelerle ispat edebiliriz. Fakat bu kişisel diyalogun Kartalspor Kulübüne zarar vermesini istemediğim için bu yolu tercih etmeyeceğim.

Kartalspor kulübü siyaset yapılacak yer değildir, özel husumetlerin hesaplaşılacağı bir yer de değildir. Buraya Sayın Belediye Başkanımız Altınok Öz’ün desteği ile geldim. Bugün isterse bugün bu görevi bırakırım. Fakat böyle iftiralara pabuç bırakacak ta değiliz. Gerekirse yargı önünde hesaplaşacağımızı da ifade ederim.

Biz büyük bir aileyiz ve arkadaşımız bu ailenin içinde olmayı istemedi, kendisine saygı duyarız. Biz onun yaptığını yapmadan, iftira atmadan kendisine verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür eder, yeni hayatında başarılar dileriz.

Taner ÖZDEMİR
Kartalspor Kulübü Başkanı 
Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 13:10

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17