Selahattin Atasever ''Kask'ın hiç bir etkin yaptırımı yok! Yönetimde iki üç kişi spordan eser yok!''

Kartal'ın sevilen abisi iş adamı, sporsever, Facebook hesabından gündem oluşturacak açıklamalar yapıp, sorular sordu.

Selahattin Atasever ''Kask'ın hiç bir etkin yaptırımı yok! Yönetimde iki üç kişi spordan eser yok!''
Haber-Analiz; Aytekin Yaşar

Selahattin Atasever Kartal Amatör Spor Kulüpleri (Kask) hakkında öyle bir yorum yazdı ki, iyi okunmalı ve tavsiyelerine de mutlaka uyulmalıdır. Çünkü Selahattin Atasever doğruları direk konuşan, iyilik yapmayı, doğru olmayı tavsiye eden birisidir.

İşte Kartal'ın abisi, sevilen iş adamı Selahattin Atasever'in o yorumu;


 
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR SABAH FACE Mİ AÇDIM BAKDIM SİYASETİ SEÇİMLERİ KARTALI İZLİYORUM .

İNANAMIYORUM. NEDEN Mİ? GEÇEN HAFDA SAYIN KADİR TOPTAŞ BUVAR SPORUMUZU ZİYARET ETDİ HERKES KADİR BEYE KIRMIZI HALI DÖŞEMEDİKLERİ KALDI. YAPILAN DOGRU ŞEHRİN BAŞKANI BOY BOY BAŞKANIN ARKASINDAN KONUŞAN İNSANLARIN RESİMLERİ BİR HAFDA SONRA KASKI SAYIN GÜRSEL TEKİN BEY ZİYARET ETDİ. AYNI DAVRANIŞ GÜRSEL BEYE BOY BOY RESİMLER. ANLAMADIGIM KONU KASK GEÇEN İKİ YIL HİÇ BİR TOPLANTI BİLE YAPAMAYAN Şİ
MDİKİ GİBİ İKİ ÜÇ KİŞİYLE YÖNETİLİYORMUŞ GİBİ HİÇ BİR ETKİN YAPTIRIMI OLMAYAN KASKI SİYASİLER NASIL GÖRÜYOR ACABA.


SİYASİLERİN İŞİ BU HER YERE GİDER FAKAT KASK BU SİYASİLERİN HEPSİNE KARŞI YANINDAYMIŞ BİR GÜÇMÜŞ GİBİ DAVRANMALARI DA TAKDİRE ŞAYAN. BİR DE ANLAMIYORUM GAZETELERDEDE HİÇ BİR ETKİSİ YAPDIRIMI OLMAYAN KASK GÜNDEMDE VEDE KULÜPLER DEGİL SADECE YÖNETİMDE İKİ ÜÇ KİŞİ SPORDAN ESER YOK .


ŞUNU ANLADIM. HER KESE MAVİ BONCUK DAĞITAN KASK'IN İKİ ÜÇ KİŞİLİK YÖNETİMİ. BU DÖNEMKİ SEÇİMLERİN BELİRLİYİCİ SANKİ KASK NE DERSE O OLUR. BENDE SİYASETLE UĞRAŞAN KARDEŞLERİME AMAN KASKI MUTLAKA ZİYARET EDELİM DİYORUM. DEMEK Kİ KURULDUGU GÜNDEN BUYANA İÇİNDE BENİMDE GÖREMEDİGİM BİR ARTISI VAR GÖRMEK İÇİN ÇABA SARF EDECEGİM . YANLIŞDA OLSA KİŞİLER TARAF OLMALI. DOGRUYU RAHAT BULURLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. UNUTMAYALIM DERNEKLER, VAKIFLAR GEÇİCİ BİZ DÜGÜNÜMÜZDEDE CENAZEMİZDEDE BERABERİZ KÜÇÜK MENFAATLARLE KİŞİLERİ KULLANANLAR YANLIZ KALIRLAR . KIYMETİMİZE BEDEL BİŞMEYELİM. DOSTCA BİR YAZIYDI. BEN KARTALLIYIM GERÇEK KARTALLIYIM HER KESE HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM .ÜLKEMİZ İÇİNDE DUA EDELİM BİZ YAŞIYORUM.
Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 10:09

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17