Şaban YILDIRIM, Kartalspor’un yeni teknik direktörü

Şaban Yıldırım basın önünde imza attı.

Şaban YILDIRIM, Kartalspor’un yeni teknik direktörü
HABERİN GALERİSİ
KARTALSPOR

KARTALSPOR

Kartalspor’un yeni teknik direktörü Şaban YILDIRIM, bugün basın önünde imza attı.


İmza töreninde konuşan Kartalspor Kulüp Başkanı Ergun ÖZTANER, “ Oluşturduğumuz transfer komitesi birkaç isimle görüşmeler yaptı, bu görüşmeler sonrasın da kulüp menfaatlerini de göz önünde bulundurduğumuzda bizim için en iyisi olan Şaban YILDIRIM isminde hem fikir olduk.


Bugünden itibaren yeni hocamız hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacak ve Kartalsporun başarısı için elinden geleni yapacaktır. Umarım bugün attığımız imza Kartalspor’un geleceği için hayırlı olur” ifadelerinde bulundu.


Kartalspor’un yeni teknik direktörü Şaban YILDIRIM ise “Öncelikle burada olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Burayı tercih etmemin sebebi hem rahat çalışma ortamı bulacağım köklü bir kulüp olması hem de, yönetimin ekonomik anlamda taleplerimizi karşılayacağını görmemdir.


Ayrıca Kartalspor’un benim uygulamayı istediğim Porto modeline uygun bir altyapıya sahip olması tercihimi Kartalspor yönünde kullanmamı kuvvetlendirdi. Umarım hem kulüp yöneticilerinin, hem Kartal camiasının ve taraftarlarının beklediği başarıyı gösteririz.” Dedi.


Şaban YILDIRIM’ın basın önde gerçekleştirilen imza törenine Kartalspor yönetiminden Kulüp Başkanı Eergun Öztaner, Başkan Vekili Binali Aydın, Genel Sekreter Nihat Dumlu, Genel Kaptan Murat Gülfırat, Altyapı Sorumlularından Gökhan Hocaoğlu ve Koray KÜÇÜK, Tesislerden ve Altyapıdan Sorumlu üye Selahattin Atasever ve taraftarlar katıldı.
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2013, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17