Pendikspor: 2 – Kartalspor: 1

Pendik deplasmanından puansız ayrıldık.

Pendikspor: 2 – Kartalspor: 1
banner46
Spor Toto 2.lig Süleyman Seba Sezonunun 29.haftasında deplasmanda Pendikspor’la karşılaşan Kartalspor’umuz 8.dakika da Emir’le öne geçmesine rağmen sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.



Pendikspor karşısında sakatlıkları bulunan Ene Kubat, Mehmet Sait Ulucan, Mesut Uzun ve sarı kart cezalısı Savaş Taga kadroda yer almadı. Enes Kubat ve Savaş Taga’nın yokluğunda teknik direktörümüz Özgür Zengin savunmanın sağında Hamza Gezmiş’e on birde yer verirken Oğuz Ceylan’ı hücum hattında görevlendirdi. Zengin ayrıca en son sekiz hafta önce oynanan 1461 Trabzon maçında forma verdiği Yağız Göktuğ Taşbulak’a bu önemli derbide ilk onbirde şans tanıdı.



Karşılaşma Kartalspor’umuzun vuruşuyla başladı. Oyunun ilk dakikalarında Pendikspor tribünlerinden atılan torpil oyuncumuz Anıl Şahin’e isabet edince oyun kısa bir süre durdu.



4.dakika da sol kanatta taç çizgisine yakın bir bölgede Emir Gökçe yerde kaldı, kazanılan serbest vuruşu Azad Filiz kullandı ön direkte topu uzaklaştırdılar.

6.dakika da Anıl kaptırdı, Uğur Işıkal topla son çizgiye inerek ceza sahasına yerden ortaladı, Emre Pehlivan’ın vuruşunda top direğin dibinden dışarı gitti.



8.dakika da Azad’ın sağ köşe gönderinden kullandığı korner atışında Emir Gökçe kafayı vurdu ve derbide ilk golü kaydetti 0-1



9.dakika da Emir sol kanatta taç çizgisine yakın bir bölgede düşürüldü, Azad Filiz serbest vuruşu kullandı Emrah Taysi ön direkte dokundu, kaleci Mehmet son anda topu kornere gönderdi.



16.dakika da orta alanda Yağız Göktuğ Taşbulak’ın kaybettiği top kalemizde gol oldu. 1-1



18.dakika da rakip yarı alanın ortalarında Göktuğ düşürüldü, paslaşarak kullanılan serbest vuruşta en son Azad Filiz kaleyi denedi fakat top savunmadan döndü.



22.dakika da Uğur Işıkal topla ilerledi, Emrah Taysi’nin solundan attı sağından geçti vuruşunu yaptı top direğin dibinden dışarı gitti.



30.dakikada atak yönünün sağından Pendikspor korner kullandı, kaleye paralel giden topa hiç kimse dokunamadı.



33.dakikada Uğur Işıkal atak yönünün sağında köşe gönderine yakın bir bölgede Anıl’dan çok şık sıyrıldı, ceza sahasına ortasını yaptı savunmamız bu pozisyonda dikkatliydi.



36.dakika da Pendikspor tehlikeli geldi, İlhan Şahin, ceza sahası solundaki Yaser Yıldız’a pasını aktardı, Yaser’de bekletmeden penaltı noktasına doğru koşu yapan Fahri Tatan’ın önüne bıraktı, Fahri çok sert vurdu fakat top kaleci Yavuz’un kucağına gitti.



37.dakika da sol kanattan Anıl Şahin’in ortasına ceza sahası içerisinde Oğuz kafayı vurdu top farklı şekilde üstten dışarı çıktı.



38.dakika da kaleyi sağ çaprazdan gören bir pozisyonda Uğur Işıkal yerde kaldı, Fahri serbest vuruşu kullandı, Hakan Akbaş kafayı vurdu, top ceza sahasının sağına açıldı, Yaser en son topla buluşan futbolcu oldu fakat Pendikspor bu ataktan da sonuç alamadı.



44.dakika da rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruşta, Hamza ceza sahasına ortaladı, Emir kafayı vurdu top dışarı gitti.



45.dakika da Ömer Furkan Öztürk, sakatlanan Göktuğ’un yerine oyuna girmek için dördüncü hakemin yanında beklerken Uğur Utlu sakatlandı, bu arada Pendikspor köşe vuruşu kazandı köşe vuruşundan önce tedavisi biten Uğur ve oyuna girmek için bekleyen Ömer Furkan oyuna dahil edilmediği için teknik ekibimiz orta hakem ve yardımcılarına itiraz etti.



İlk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlanırken ikinci yarıya ev sahibi takım Pendikspor başladı.



47.dakika da rakip yarı alanın ortalarında hafif sağ çapraz pozisyonda İlhan Şahin, Anıl Şahin’i düşürdü, Azad kazanılan serbest vuruşu kullandı, Emir ceza sahası içerisinde kafayı vurdu top kaleci Mehmet’te kaldı.



49.dakika da atak yönünün solundan Emre Pehlivan’ın yaptığı ortaya ceza sahası önünde İlhan Şahin çok şık vurdu, kaleci Yavuz Özkan, uzanarak topu kornere çeldi.



50.dakika da Pendikspor’un sağ köşe gönderinden kullandığı korner atışına Uğur Işıkal altıpas içerisinde vuruşunu yaptı ve Pendikspor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.



58.dakika da Sinan Ayar, sol kanattan ceza sahasına girdi, vuruşunu da yaptı fakat top farklı şekilde dışarı gitti.



65.dakika da ceza sahası yayının önünde Azad Filiz düşürüldü, Frikik atışını Azad çok kötü kullandı ve top farklı bir şekilde üstten dışarı gitti.



71.dakika da sol köşe gönderinden Gürkan’ın kullandığı köşe vuruşunda savunma ön direkte ayak koydu, arka tarafa sarkan topla Uğur Utlu buluştu, Uğur’un vuruşunda top farklı şekilde dışarıya gitti.



75.dakika da Anıl, İlhan Şahin’i sol taraftan ceza sahasına girerken düşürdü, Fahri Tatan frikik atışını kullandı, top az farkla dışarı gitti.



81.dakika da savunma arkasına atılan topla Gürkan Öztürk buluştu, Gürkan kaleciyle karşı karşıya kaldı fakat öncesinde kalkan ofsayt bayrağı vardı.



83.dakika da ceza sahasının sağından içeri girerken Emir topla buluştu, çapraz pozisyonda vuruşunu yaptı top üstten dışarı gitti.



86.dakika da Uğur Utlu ceza sahası önünden kaleye şutunu çekti, savunmaya takılan top Emir’in önünde kaldı, Emir’in vuruşunda top üstten dışarı çıktı.



89.dakika da sağ kanattan kullanılan taç atışında ceza sahası içerisinde Gürkan topla buluştu, Gürkan dar açıdan vuruşunu yaptı, top uzak direğin dibinden dışarı gitti.



90.dakika da yine sağ kanattan kullanılan taç atışında Gürkan kafayla çevirdi, Semih vurdu top direğin dibinden dışarı gitti.



Karşılaşma Pendikspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanırken Kartalspor’umuz haftayı puansız kapatarak 34 puanda kaldı.



Pendikspor: 2 – Kartalspor: 1



Stat: Pendik


Hakemler: Çağdaş Altay, Oktay Önge, Mustafa Çevik



Pendikspor: Mehmet, Hakan, Fahri Tatan, Ali Kemal, Tevfik, Yaser (Dk. 88 Umut), Osman, İlhan, Uğur (Dk. 85 İlyas), Berat, Emre Pehlivan (Dk. 74 Hayrullah)



Kartalspor: Yavuz, Anıl, Zafer, Emrah, Sinan (Dk. 62 Mehmet Gürkan), Emir, Uğur, Yağız Göktuğ (Dk. 46 Ömer Furkan), Azad, Hamza (Dk. 79 Semih), Oğuz



Goller: Dk. 8 Emir (Kartalspor), Dk. 16 ve 50 Uğur (Pendikspor)

Sarı kartlar: Dk. 45 Uğur, Dk. 73 Emre Pehlivan (Pendikspor), Dk. 61 Ömer Furkan, Dk. 90+1 Oğuz (Kartalspor) 
Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 22:53

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17