Onur’lu Galibiyet! Kartalspor: 1 - 1461 Trabzon: 0

Kartalspor 2014-2015 sezonun ikinci haftasında sahasında Karadeniz temsilcisi 1461 Trabzon’u konuk ederken, sezonun ilk iç saha karşılaşmasında Onur’la galibiyete ulaştı.

Onur’lu Galibiyet! Kartalspor: 1 - 1461 Trabzon: 0
banner46
Teknik direktör Özgür Zengin ilk hafta deplasmanda oynanan Turgutluspor karşılaşmasından çok farklı bir kurguyla oyuna başlarken, karşılaşmanın ilerleyen dakikalarda oyun içinde çeşitli değişikliklerde bulundu.




Bordo-Beyazlı ekip karşılaşmanın ilk yarısına istediği gibi başlayamasa da orta alan ve savunmadaki direnciyle oyunu tutmayı başardı. Zaman zaman hızlı ataklarla rakip kalede gol arayan Kartalspor ilk yarının sonlarına doğru gole çok yaklaştı. Atak yönünün sağından Oğuz’un ceza sahası içerisine yaptığı orta Mehmet Albayrak’ı aştı arkadan koşu yapan Azad altı pas üzerindeki topa uzandı ama dokunamayınca İstanbul temsilcisi önemli bir gol pozisyonunu değerlendirememiş oldu.




İlk yarısı golsüz sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısına Kartalspor başladı. İlk yarıya oranla topa daha fazla hükmetmeye başlayan ev sahibi ekip 55.dakika da Onur Nasuhoğulları ile golü buldu. Kullanılan köşe vuruşunda arka direkte Uğur topla buluştu, çapraz pozisyonda kaleye şutunu çekti, savunmadan Aytaç’a çarpan top altı pas çizgisine paralel olarak giderken, korner atışında savunmadan çıkarak rakip ceza sahası içerisinde gol arayan Onur topu ağlarla buluşturdu ve Kartalspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.




Golden sonra konuk ekip 1461 Trabzon risk atmaya başlayınca Kartalspor rakip yarı alanda daha etkili pozisyonlar üretmeye başladı.




Kalan sürede başka gol olmayınca Kartalspor 2014-2015 sezonun ilk iç saha karşılaşmasından 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Bugün oynanan karşılaşmanın önemli detaylarından biriside Kartalspor’da filiz lisansları çıkan ve Kartalspor altyapısından yetişerek ilk profesyonel imzalarını Kartalspor’da atan Okan Yıldız ve Yaser Hacımustafaoğlu’un Kartalspor’a karşı forma giymesi oldu.






Kartalspor: 1 - 1461 Trabzon: 0



Stat: Kartal



Hakemler: Yiğit Peşin, Ejder Yapıcı, Can Yamaç




Kartalspor: Ozan, Anıl, Zafer, Onur, Mehmet, Sinan (Dk. 78 Mesut), Uğur, Fırat (Dk. 64 Savaş), Hakan (Dk. 90+2 Muhammer), Azad, Oğuz




1461 Trabzon:
Kurtuluş, Oktay, Oğulcan, Hasan Batuhan (Dk. 61 Ufuk), Yaser, Hasan Ahmet (Dk. 72 Ali Han), Abdulkadir (Dk. 61 Atilla Aybars), Aytaç, Rahman Oğuz, Savaş, Okan




Gol:
Dk. 55 Onur (Kartalspor)



Kırmızı kart:
Dk. 90 Oktay (1461 Trabzon)




Sarı kartlar: Dk. 88 Mehmet, Dk. 88 Savaş (Kartalspor), Dk. 11 Hasan Batuhan, Dk. 85 Ali Han (1461 Trabzon) 
Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 22:49

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17