Kartalspor’u naylon faturalarla kimler soydu?

Borçları bir türlü bitmeyen Kartalspor naylon faturalarla soyuldu mu?

Kartalspor’u naylon faturalarla kimler soydu?
banner46

Geçtiğimiz günlerde gazetemize bir okurumuzdan Kartalspor'a kesilmiş faturalar geldi.

Bu faturaların naylon fatura olduğu ve Kartalspor’a kesildiği iddia edildi. Faturalar 5 bin lirayı geçmeyecek şekilde kesilmişti. İddialara göre maliyenin bu faturalardan haberdar olduğu ve ayrıca maliye müfettişinin sorguladığı da iddia edildi.

Özdemir'de iddia etti!

Gazetemize gelen faturaları adeta doğrulayan bir açıklama da Kartalspor eski başkanı, sanatçı ve CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Taner Özdemir'den geldi. Özdemir Facebook hesabından kişilerin isimlerini vermeden öyle şeyler yazdı ki, iddiaları yenilir yutulur gibi değil.

Özdemir'den çok tartışılacak şok iddialar!

Taner Özdemir'in iddialarından başlıklar ;

* Bu hikayenin kahramanı tam tamına 1250 dönüm arazi alabiliyor!!!

* Şimdi hikaye şöyle başlıyor!! Anadolu’nun kurak topraklarından yetişen yağız bir delikanlı okuyarak doktor oluyor, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev yapıyor, başhekimlik yapıyor, çokta iyi bir cerrah operatör doktor olarak gerçekten çok başarılı oluyor, ama bu idaalist doktorumuz asla hiç bir hastasından para almıyor!!

* İstanbul’a geldiğinde de bir Erzincanlı abi masasına bir araba parası bırakarak sen doktorsun doktor arabasız olmaz diyor!! Büyük bir özveri gösteriyor!! Sonra çalışarak mutlaka o para ödenmiştir, daha ilginç hal alan hikayede doktorumuz hızla yükselir ve bir partiden aday adayı olur!!

* Bu sırada bir ameliyat esnasında ben artık emekli olmalıyım çorak topraklarımda 1250 dönüm arazimi ceviz ekerek zenginleşmeliyim der!! İyide 1250 dönüm arazi hadi bir şekilde alınmış ama bunun sulaması var arazide su yok suyun gelmesi için yapay havuzlar göller kurulması lazım!! Bu dediğim iki şey için bile bu gün en az 20 milyon bir bütçe lazım!! Eski parayla 20 tirilyon!!

* 2009 yılı onun yılıdır!! Artık çorak toprakları yeşillendirme zamanıdır$$$ Bu arada futbola olan sevdası yüzünden bütün birikimini ortağı ile beraber spor kulübüne borç olarak verir!! Bu rakam 2 milyon 300 bin tl'dir. O kadar bonkördürler ki!! Bu parasını 7 yıl geçmesine rağmen istememişlerdir!!

* Ve hatta başkan olduğu ilk yılda büyük bir inşaat firmasına proje müdürü olarak işe başlattığı kardeşi de bende projelerinizi çizmem bana ne bana ne demiş!

* Ve gece yarısı çantada geldiği söylenen mektupla aday değişmiş bizim doktor yine galip gelmiştir!!

* Doktor hemen gerçek yüzünü göstermiş!! Peki niye dersiniz!!! Kulübün borcunu düşüren türkücü eskileri araştırırken kulübü sahte faturalarla birilerinin soyduğunu maliyenin bu konuyla ilgili kendisini çağırdığını kulüp çok büyük zarar görecekken matrah artırımına giderek kulübü kurtarmış

* Ama doktor onu kulübü düşürmesi için oraya getirdiğini zannetse de türkücü bu durumu görmüş sahte faturaları kulübe doktorun ortağının sayman olduğu dönemde koyulduğunu söyleyince ipi çekilmiş, dürüst doktor ortağına toz kondurmasa da belgeler ve de maliye türkücüyü haklı çıkartıyormuş!! Ve türkücü takım ligde 2. Sıradayken kongre kararı almış doktorun oyununu bozmuştur.

* Oda ne yapsa türkücüyü halt edemiyormuş. İşi daha da ileri götürme kararı almış artık gözünü öyle bir hırs bürümüş ki iftirada mubahtır demiş!! Oda ne türkücü bu iftirayı da gazetecilerle belgeleyip kayıt altına almış, sonrada demiş ki ey zavallı adam kulüp üzerinden aldığın makbuzsuz bağışları konuşursak tüm foyan ortaya çıkar naylon faturalarınız saçılır ortaya deyince geri adım atmış, çünkü türkücü susmuyor soruyor diyor ki ey doktor!!

* Çifliğini hangi parayla kurdun 10 yıldır daha yeni ürün aldın her ay o çiftliğin masrafını nasıl ödedin? Hadi köyüne kurduğun otelde yatırıp doyurdun? Peki maaşlarını çiftlikten mi belediye şirketlerinden mi ödedin? Doğru ya 1250 dönüm bir arazinin sulama sistemi kaça kurulur?
Kimsenin aklına gelmez mi? O kadar çalışan insanın maaşını kendi maaşınla mı ödedin? Ama olsun güç doktorda bütün bunların yerine gündemi başka taraflara ustaca çekiyor!!

* Bir Allah’ın kulu çıkıp bu doktora ya kardeşim etik midir? Sen başkansın kardeşin burada büyük işler yapan bir şirkete nasıl proje müdürü olur? Ya da yeğenin nasıl planlamada çalışır?

* Maşallah bu ne birikimli bir aile adam doktor ama uzmanlık alanı inşaat!! Öte yandan karun gibi zenginleşmenin sırrını öğret şu halka!!! Onlarda zenginleşsin!!

* Doktor memur maaşıyla trilyoner oluyor türkücü bir evi bile krediyle alıyor!! Türkücüye tavsiyem uğraşma bu halk haklının değil sözde dürüst işini bilen doktorları sever!! Sen gerçek halk insanı sanatçısın Türkiyenin her yerinde itibar görüyorsun, peki doktor? Onuda bulunduğu ilçedeki mama bekleyenler el üstünde tutar!! Tutar ama iktidar bitene kadar, bu hikayedeki karakterler tamamen hayal ürünüdür. Kalın sağlıcakla

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 11:13

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17