Kartalspor Yeni yönetimi tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Basından uzak ve habersiz tertiplenen yemek Çınaraltı Restaurantta gerçekleştirildi.

Kartalspor Yeni yönetimi tanışma yemeğinde bir araya geldi.
banner46
HABERİN GALERİSİ
KARTALSPOR

KARTALSPOR

Kartalspor’da geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulda Kartalspor Kulübünün başkanlığına seçilen Binali Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, dün akşam organize edilen yemekte Teknik ekip, futbolcular ve kulüp personeliyle bir araya geldi.




Kartal, Ayazma’da bulunan Çınaraltı Restaurantta gerçekleştirilen yemeğe Kartalspor yönetim kurulu yoğun katılım gösterirken, Teknik ekip, futbolcular ve kulüp çalışanları tam kadro yer aldı.




Pazar günü oynanacak Bayrampaşa maçı öncesinde hem tanışma hem moral amaçlı düzenlenen yemekte konuşma gerçekleştiren Kulüp Başkanı Binali Aydın, Kartalspor’da daha öncede Başkanlık ve yöneticilik yaptığını, kadroya yeni dahil olan oyuncular hariç herkesi yakından tanıdığını söyledi.




Aydın, ayrıca kulübün ve oyuncu grubunun sorunlarını da bildiğini, yönetim kurulu olarak sezon sonuna kadar ekonomik ve psikolojik olarak gereken tüm desteği vereceklerini belirtti. Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ’ün desteğiyle birlikte sıkıntıları çözmeye geldiklerini ifade eden Binali Aydın, yöneticisi, taraftarı, teknik ekibi, futbolcusu ve çalışanlarıyla birlikte bir takım ruhu oluşturarak Kartalspor’u iyi yerlere getirmeye çalışacağız" dedi. 
Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2014, 23:07

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erdem Aras
Erdem Aras - 9 yıl Önce

Binali başkan Altınok öz varsa bu takım küme düşer adamın bastığı yerde ot bitmiyor ya bence dikkat et

SIRADAKİ HABER

banner17