Kartalspor Özgür Zengin'le iki yıllık imza attı.

Özgür Zengin’den Kartalspor'a iki yıllık imza

Kartalspor Özgür Zengin'le iki yıllık imza attı.
banner46
Kartalpor daha önce teknik direktörlük için duyurduğu Özgür Zengin’e bugün kulüp binasında resmi sözleşme imzalattı.


Kartalspor Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı Murat Aygün ve Başkan Vekili Aykut Dumankaya ile birlikte basın karşısına geçen Özgür Zengin kendisini 2 yıllığına Kartalspor’lu yapan sözleşmeye imza attı.


İmza töreninde açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Murat Aygün, “Özgür hocamızı yıllar sonra kulübümüze kazandırdık, bu sene hedefimize Özgür hocayla ulaşmak istiyoruz, planlarımız o doğrultuda inşallah doğru transferle de bu seneki hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız.


Geride bıraktığımız sezon Play-Off oynadık, şanssız bir şekilde elendik fakat Play-Off’lar da mücadele etmekte başarıdır. Ama bu sezon Özgür hocayla birlikte hedefimiz şampiyonluk. Ben kendisine hayırlı olsun diliyor hedeflerimiz doğrultusunda başarılar diliyorum.” dedi.


Teknik direktör Özgür zengin ise “ 13 yıl altyapısında çalıştığım bir kulübe kısa bir aradan sonra tekrar dönmek benim için büyük bir mutluluk. Bu anlamda bana bu görevi layık gören herkese teşekkür ediyorum. İnşallah biz de Kartalspor gibi bir marka değerini daha yukarılara taşıyarak hak ettiği yere ulaştırırız, çünkü burası gerçekten bir futbol markası ve bu futbol markasını da yukarıya taşımak bizim görevimiz.


İnşallah iyi bir ekiple iyi bir işbirliği ile beraber bunu başaracağımızı düşünüyorum bu anlamda Başkanımıza yönetim kurulumuza ve beni buraya layık gören herkse teşekkür ediyorum.” dedi.


Teknik direktör Özgür Zengin’in yardımcıları ise Cuma günü açıklanacak.
Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 10:37

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17