Kartalspor Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.

Kartalspor Kulübü Yeni Yönetim Kurulu İsim Listesi belli oldu.

Kartalspor Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.
banner46
Kartalspor Kulübü Yönetim Kurulunun 22 Eylül  Perşembe günü saat 19:00’da gerçekleştirdiği Yönetim kurulu toplantısında almış olduğu Olağanüstü Genel Kurul kararını bugün yapılan toplantıyla gerçekleştirildi.


Kartalspor Tesislerinde 7 Ekim 2016 Cuma günü yapılması planlanan fakat gerekli çoğunluk sağlanamadığından dolayı 14 Ekim 2016 Cuma (Bugün) gününe ertelenen Olağanüstü Kongre tüzük gereği çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirildi.


Kartalspor Yöneticilerinden Sirvet Küçükakyüz’ün açılış konuşmasını yaptığı Olağanüstü Kongre’ye divan Başkanlığına İ. Kenan Çakal seçilirken, Katip Üyeler Nasır Süleymanoğlu ve Burhanettin Sönmezalp’ten oluştu. Divan Heyetinin seçilmesi ile birlikte Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak gündem maddelerine geçildi.


Sirvet Küçükakyüz Faaliyet Raporunu, Fuat Karşıyaka Bilanço ve Gelir Tablosunu, Nevin Şahan Denetleme Raporunu, Ramazan Oğuz ise Tahmini Bütçeyi haziruna ayrı ayrı okudu.


Divan Başkanının yeni yönetime Bütçe Tadillerine yetki verilmesini delegelerinin oyuna sunmasından sonra Yönetim Kurulunun seçimine geçildi. Divan Başkanlığına Taner Özdemir’in sunduğu liste dışında başka bir liste sunulmamasından dolayı açık oylamaya geçildi.


Yapılan oylama sonucunda Taner Özdemir ve Yönetim Kurulu oy birliği ile seçimi kazanırken Kulüp Başkanı Taner Özdemir’in teşekkür konuşmasıyla Kongre sona erdi.


Kartalspor Yönetim Kurulu görev dağılımı önümüzdeki günlerde yapılacak toplantı sonrasında belirlenecek. 


Kartalspor Kulübü Yeni Yönetim Kurulu İsim Listesi

1- Taner Özdemir
2- Ali Apaydın
3- Hüsnü Yeşilyurt
4- Görkem Akdağ
5- Veysi Batmaz
6- İskender Ekşi
7- Nurali Çifçi
8- Sirvet Küçükakyüz
9- Yılmaz Tuncer
10- Nuray Sancaklı
11- Serhat Tozkoparan
12- Kemal Telli
13- Güray Ünseven

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 00:46

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17