Kartalspor'la ilgili şok Sahte makbuz iddiası!

Cumhuriyet Savcıları Kartalspor taraftarı Hasan Ersin Eğin'in iddialarına ne yapacak?

Kartalspor'la ilgili şok Sahte makbuz iddiası!
banner46

Göz göre göre adeta eriyen ve düşme durumuna gelen, mağlubiyetler yaşayan Kartalspor'un içler acısı hali Kartallıları ve Kartalspor'a gönül vermiş taraftarları üzüyor.

Kartal'ın yetiştirdiği ve Kartalspor sevdalısı Hasan Ersin Eğin Facebook'ta YAKACIK KARTALLARI grubunda öyle iddialarda bulundu ki, iddiaları yenilir yutulur gibi değil. Eğin'in şok iddialarına şu an ki Kartalspor Kulüp başkanı Ali Apaydın'ın nasıl açıklama yapacağı ise merak uyandırdı.

İşte Eğin'in adeta şok etkisi yapan o iddiaları ve paylaşımı;


Kelimeler kifayetsiz. Basiretsizlik demeyeceğim bu düpedüz BECERİKSİZLİKTİR.
Al birini vur ötekine.


Futbolcu futbolcu değil, tanıdığını yanına alan elini kolunu sallaya sallaya futbolcuyum diye kulübe gelip sahaya çıkıyor.


Yönetim yönetim değil, belediye çalışanları, kulüp değil şirket yönettiğini sanıyor.
 

Mali disiplin mi ?...


Alın size MAL i disiplin.


Her kongrede söyledim yine söylüyorum.


Takımların başarısı borcuna göre değil PUAN DURUMUNDAKİ yerine göre değerlendirilir diye.

Futbolun F sini bilmeyenler topu bomba diye emniyete götürecek kadar bilgisizler sırf Belediye Başkanının istedi diye kulübe yönetici ATANMIŞLAR.


Sormazlar mı? Hani hepiniz demokratik bir partinin kariyer yapmak içim belediyede görev yapan kişileri, demokratsınız ya atanırken neden itiraz etmediniz.

Seçilene kadar Kartalspor'un bırakın üyeliğini, kapısından geçmişliğiniz varmıydı.


Siz Kartalspor'a değer vermiş kilometrelerce yol gelmiş otobüsün bile parasını cebindeki bozuk paralarla toplamış gençleri stada alamayacak kadar Mali disiplini düşünüyordunuz da bu güne kadar EŞŞEK yükü ile kulübü sömürenler için, otoparklara Kartalspor Afişi asıp sahte makbuz basıp dağıtanlara topladıkları paralardan tek kuruş kulübe katkı yapmayanlara cesaret edip karşı çıkabildiniz mi?


ÇIKIP DA GEÇMİŞTE PEŞKEŞ ÇEKEN YÖNETİMLERE, O YÖNETİMLERİ ATAYAN BELEDİYE BAŞKANINA LAF SÖYLEYEBİLDİNİZ Mİ?


Kulübün ve stadın altında ki dükkanları alan satan kiraya verenlere söz söyleye bildiniz mi?
Daha yazacak çok şey var ama şu cümle ile sonlandırayım.


KARTALSPOR STO... yazan dükkanınızda tek bir tane atkı forma satamazken Mali Disiplin sizin neyinize. O dükkanın tabelasın da camın da yazdığı gibi Form doldurulur dilekçe yazılır diyor,


Sizde azda olsa GURUR varsa gidin o esnafa İSTİFA dilekçesi nasıl yazılır onu öğrenin.


Bu Yazı taraftarların duygularını ifade etmektedir ama daha önce yapıldığı gibi savcılığa şikayet konusu yapılacak ise yazan Hasan Ersin Eğin dir. Savcılığa şikayet edecekseniz lütfen taraftarı değil kişiyi baz alınız çünkü benim de suç duyurusu yapacak kadar suç teşkil edecek konularda bilgimiz var çok şükür....."

Cumhuriyet Savcılarının Hasan Ersin Eğin'in iddialarını ihbar kabul edip gerekeni yapıp yapmayacağı ise daha şimdiden kamuoyunda merak uyandırdı bile...

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 02:24

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17