Kartalspor gücüne güç kattı.

Binali Aydın'ın başkanı olduğu Kartalspor 5 yeni isme imza attırdı.

Kartalspor gücüne güç kattı.
banner46
HABERİN GALERİSİ
KARTALSPOR

KARTALSPOR

2015-2016 Hasan Doğan Sezonunun hazırlıklarına İstanbul’da devam eden Kartalspor kadrosunu beş yeni isimle güçlendirirken iç transferde de iki isme imza attırdı.

Dış transferde Ümraniyespor’dan Aytek Öktem, Elazığspor’dan Murat Tosun, Gümüşhanespor’dan Ali Kılıç, Aydınspor’dan Mercan Demirer ve Altay’dan Emrah Kaya’ya imza attıran Kartalspor İç transfer çalışmaları kapsamında ise Savaş Yıldızhan ve Mehmet Sait Ulucan’la anlaşma sağlayarak sözleşmelerini bir yıl daha uzattı.

Hücum bölgesi için transfer edilen 1982 doğumlu Aytek Öktem, Şafakspor’da futbola başlarken sonraki yıllarda önce Fenerbahçe sonra Medipol Başakşehir altyapılarına amatör olarak transfer olmuş. İlk profesyonel sözleşmeye Alibeyköy’e transferiyle imza atan Aytek futbolculuk kariyerinde Gaziosmanpaşa, Alibeyköy, İstanbulspor AŞ. Erzurumspor, Çankırıspor, Mardinspor, Eyüpspor, Yeni Malatyaspor, Büyük Çekmece Tepecikspo ve Ümraniyespor formalarını giymiş Aytek Öktem bu sezon Kartalspor için mücadele edecek.

Hücum hattının bir diğer yeni ismi ise 1984 doğumlu Murat Tosun. Almanya Berlin doğunlu olan Murat Tosun, futbola doğduğu kentin takımlarından SV Tasmania’da başlamış ve daha sonra Tennis Borussia Berlin forması giymiş. 2005-2006 Sezonu başında Karşıyaka’ya transfer olarak ülkemize ayak basan oyuncu sırasıyla Osmanlıspor FK, Trabzonspor AŞ, 1491 Trabzon, Manisaspor ve Elazığspor ile Türkiye liglerinde mücadele etmiş.

Sağ kanat oyuncusu olarak transfer edilen 1986 doğumlu Emrah Kaya ise Salihli Belediyespor altyapısında başladığı futbol yaşamında ilk transferini Fenerbahçe altyapısına geçerek gerçekleştirmiş. Turgutluspor’a transferiyle ilk profesyonel sözleşmeye imza atan oyuncu bugüne kadar Kayserispor, Giresunspor, Bucaspor, Çorumspor, Bozüyükspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Altay takımlarında mücadele etmiş.

Orta sahaya yapılan bir diğer transfer ise Mertcan Demirer. 1993 doğumlu olan genç oyuncu her ne kadar Üsküdar İcadiyespor’da futbol’a başlasa da gelişimi Beşiktaş altyapısında gerçekleştirmiş, Profesyonelliğe de Beşiktaş’ta geçen genç orta saha oyuncusu daha sonra TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Aydınspor 1923’da forma giymiş.



Bir diğer transfer ise hem orta sahada hemde savunmada görev yapabilen Ali Kılıç. Kartalsppor altyapısından yetişen ve her kategoride mücadele eden Ali Kılıç Kartalspor’da profesyonelliğe adım atarken daha sonra Kartal Belediyespor ve Akçaabatsebatspor’da kiralık olarak forma giydi. Daha sonra Gümüşhane’ye transfer olan Ali dört yıl bu takıma hizmet ettikten sonra tekrardan kendisini futbola kazandıran takıma dönüş yaptı. 
Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2015, 12:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17