Kartalspor'da umutlar tükendi.

Kartalspor umudunu az da olsa son maça bıraktı.

Kartalspor'da umutlar tükendi.
banner46

Kartalspor Spor Toto 3.ligin 37.haftasında deplasmanda Beylerbeyispor ile çok önemli bir 90 dakikaya çıktı. Kazanarak ligde kalma adına büyük bir adım atmak isteyen bordo-beyazlı ekip istediği galibiyeti alamadı.

Kaleci Osman kurtardığı net pozisyonlarla takımı ayakta tutarken hücum oyuncuları müsabakanın sonlarında yakaladıkları pozisyonları cömertçe harcayınca karşılaşma berabere sonuçlandı. Bu beraberlik Kartalspor ligde kalma adına şansını iyice zora sokarken son hafta kazanıp diğer rakiplerinden haber bekleyecek.

Karşılaşmanın oynandığı Beylerbeyi 75.Yıl stadyumunun depreme dayanıksız raporu olduğu için tribünlere her iki takım taraftarı da alınmazken kulüp başkanı Ali Apaydın ve yönetim kurulu karşılaşmayı kendileri için ayrılan bölümde takip etti.

Geçen hafta oynanan Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasında sonuca etki eden Görkem Güven bu önemli karşılaşmada sarı kart cezalısı olduğu için yer almadı.

Teknik direktör Saadettin Demirtaş, Osman Şimşek, Ender Kaya, Ozan Solak, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Zafer Çuvalcı, Tulga Balcı, Burak Yılmaz, Onur Acar, Yasin Şahan, Safa Serbest, Mustafa Şeker, Dündar Denizhan, Tahsin Hacımustafaoğlu, Yusuf Ocak, Recep Yaşar, Aytek Öktem ve Baran Basut’a on sekiz kişilik kadroda yer verirken ilk onbirde ise kalede Osman Şimşek, savunmada Ozan Solak, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Tahsin Hacımustafaoğlu, önlerinde Mustafa Şeker, Burak Yılmaz, orta sahada Recep Yaşar, Yasin Şahan, Yusuf Ocak ve ileri uçta da Aytek Öktem’e görev verdi.


Beylerbeyi 75.Yıl stadyumunda saat 15:30’da başlayan karşılaşmayı Trabzon bölgesi Süper Lig hakemlerimizden Bülent Birincioğlu yönetirken yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Samet Çiçek üstlendi. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Halil İbrahim Yıldırım görev aldı.


Kartalspor maça beyaz forma, bordo şort ve bordo konç ile çıkarken kaleci Osman Şimşek turuncu forma giydi. Rakip Beylerbeyispor ise yeşil forma yeşil şort ve yeşil konç ile çıktı. Beylerbeyispor kalecisi Alptekin Teytey ise mavi formayı tercih etti.


Karşılaşma öncesi gerçekleştirilen para atışı sonucu Kartalspor takım kaptanı Aytek Öktem kale seçimini yaparken karşılaşmaya Beylerbeyispor başladı.


İki takımda ilk yarıları risk almadan geçerken özellikle ikinci yarının sonlarında her iki takımdan gol bulmak için savunmada açıklar vermeye başladı.
Beylerbeyispor ataklarında özellikle kaleci Osman başta olmak üzere mutlak gol pozisyonlarını uzaklaştırarak takıma direnç kazandıran Kartalspor savunma oyuncuları, kazandıkları topları hızla hücum oyuncularına aktarmaya çalıştı.

Karşılaşmanın hakemi Bülent Birincioğlu’nun verdiği kararları Kartalspor teknik ekibi tepkiyle karşılarken bunlardan birinde yedek kulübesi önüne kadar gelerek uyarılarda bulundu.

Müsabakanın son anlarında birbirinden önemli pozisyonlar yakalayan Kartalspor kendisini ateş hattından çıkaracak fırsatlar bulsa da bunları değerlendiremedi.

Karşılaşma başladığı gibi sona ererken bu beraberlik sonucunda puanını 36 yapan Kartalspor son hafta sahasında seyircisinden yoksun şekilde Erzincanspor ile karşılaşacak. Kartalspor karşılaşmayı kazanıp diğer rakiplerinden gelen sonuçları bekleyecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 23:34

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17