Kartalspor: 2 Menemen Belediyespor: 0

Kartalspor Spor Toto 2.lig’in 32.haftasında sahasına İzmir temsilcisi Menemen Belediyespor’u konuk ederken Savaş Yıldızhan’ın her iki yarıda attığı gollerle karşılaşmadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Kartalspor: 2 Menemen Belediyespor: 0
banner46
Teknik direktör Özgür Zengin, Bayrampaşa maçının on birini bozmazken, Bayrampaşa galibiyetinin mimarlarından Savaş Yıldızhan ve Savaş Taga’nın bu karşılaşmada da sergiledikleri performans galibiyette önemli rol oynadı.



Karşılaşma Kartalspor’un vuruşuyla başladı.



8.dakika da Zafer rakip atak yönünün solunda taç çizgisine yakın bir bölgede Haluk Türkeri’yi durduramayınca Haluk topla birlikte tehlikeli bir şekilde ceza sahasına yöneldi, Mehmet Sait Ulucan rakibini faul yaparak durdurmak zorunda kaldı. Menemen Belediyespor’dan Efe Karaoğlu, topun üzerinden atlarken Mithat Yaşar topa vurdu, barajdan dönen top Ersin Aslantoğ’un önünde kaldı Ersin’in vuruşunda top dışarı gitti.



10.dakika da sol kanattan Uğur’dan aldığı topla iki rakibini ekarte eden Savaş Taga, son çizgiye inerek ortasını yaptı, ön direkte Volkan Özcan son anda kafayı vurarak topu kornere gönderdi. Sağ köşe gönderinden kullanılan atışı Efe Karaoğlu uzaklaştırdı, Haluk Türkeri topa sahip olarak hızla Kartalspor yarı alanını kat ederek ceza sahası önüne kadar geldi fakat müsait pozisyondaki arkadaşlarına vermek yerine kaleyi denedi, kaleci Yavuz için çok kolay bir top oldu.



12.dakika da ceza sahası önünde top rakibin eline çarpınca Kartalspor frikik kazandı, Savaş Taga frikik atışını kullandı, barajdan seken topa Emir kafayla vurdu, karşılaşmanın hakemi Emir’in faul yaptığını belirtti.



16.dakika da Emir Gökçe Hakan Vural Koçaslan’ın dirsek darbesiyle yerde kaldı, dudağı patlayan Emir yaklaşık 3 dakika oyun alanının dışında kalırken karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda devam kararı verdi.



27.dakika da atak yönünün sağında taç çizgisine yakın bir bölgede Mehmet Sait rakibine faul yaptı, Ersin Aslantoğ serbest vuruşu kullandı, Hakan Vural kale önünde topla buluştu fakat kontrolünü sağlayamadı, kaleci Yavuz devamında topu kontrol etti.



29.dakika da kaleyi hafif sağ çaprazdan gören bir pozisyonda Savaş Taga serbest vuruş kullandı, top barajdan döndü, devamında Savaş Yıldızhan topu kontrol ederek sol kanattan bindiren Sait’in önüne bıraktı, Sait sol çaprazdan uzak direğe vuruşunu yaptı fakat top az farkla dışarı gitti.



30.dakika da Savaş Taga’nın sol kanattan ceza sahasına yaptığı orta rakibin eline çarptı, Kartalspor’lu oyuncular ve yedek kulübesi penaltı diye itirazda bulunurken karşılaşmanın hakemi pozisyona devam dedi.



31.dakika da Hakan Vural, Semih’e çok sert girince oyun bir an elektriklendi.



32.dakikada Semih’e yapılan faul atışını Kartalspor’lu oyuncular ceza sahası içerisine doğru kullandı, Zafer iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı top az farkla üstten dışarı gitti.



39.dakika da Uğur Utlu sol kanattan Hakan Vural ve Volkan Özcan’dan kurtularak son çizgiye kadar indi ceza sahasına ortasını yaptı, altı pas içerisinde topla buluşan 39 numaralı oyuncu Savaş Yıldızhan topu ağlarla buluşturdu. 1-0



Karşılaşmanın ilk yarısı Kartalspor’un 1-0 üstülüğü ile tamamlanırken ikinci yarıya konuk ekip Menemen Belediyespor başladı.



Kartalspor ikinci yarıya da golle başladı. Savunmadan Anıl’ın uzaklaştırmak için uzun vurduğu topa Savaş Taga sahip oldu, sol kanattan bindiren Savaş Yıldızhan’a ayağının dışıyla çok şık bir pas attı, topla ceza sahasına kadar giden Savaş Yıldızhan yerden çok sert vurdu, top kaleci Ömer’in kolunun altından ağlarla buluştu. 2-0



49.dakika da Oğuz Ceylan, Savaş Taga’dan aldığı topu ceza sahasına ortaladı, Savaş Yıldızhan ve Emir Gökçe ceza sahası içerisinde bom boş yükseldi Emir kafayı vuran isim oldu fakat top kaleci Ömer’in kucağına gitti.



55.dakika da Savaş Yıldızhan’ın pasıyla ceza sahasına giren Semih Ergül çok kötü vurdu ve top farklı şekilde dışarı gitti.



59. dakika da Anıl’ın sol kanattan ortasına ceza sahası içerisinde Emir kafayı vurdu ama top az farkla dışarı gitti.



78.dakika da Oğuz Ceylan’ın sağ kanattan ortasına Savaş Taga vurdu rakibe çarpan top kornere gitti.



85. dakika da Emir’in pasıyla topla buluşan Sinan Ayar, topla ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı, kaleci Ömer son anda topu kornere çeldi.



Karşılaşmada başka gol olmayınca Kartalspor Menemen Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.




Kartalspor: 2 - Menemen Belediyespor: 0




Stat: Kartal


Hakemler: Mehmet Emre Atasoy, Evren Çağlar, Vural Gül



Kartalspor: Yavuz, Anıl, Zafer, Mehmet Sait Ulucan, Savaş Tağa (Dk. 82 Sinan), Emir, Uğur, Savaş Yıldızhan (Dk. 68 Emrah), Azad, Semih (Dk. 58 Kadir Samet), Oğuz



Menemen Belediyespor: Ömer, Efe, Ercüment Eray (Dk. 68 Tayfun), Mithat (Dk. 61 Tayfur Emre), Haluk, Ersin, Murat, Volkan, Yasin, Selçuk (Dk. 46 Furkan), Hakan Vural



Goller: Dk. 39 ve 46 Savaş Yıldızhan (Kartalspor)



Sarı kartlar: Dk. 8 Mehmet Sait, Dk. 47 Anıl, Dk. 62 Azad, Dk. 74 Oğuz (Kartalspor), Dk. 26 Haluk, Dk. 33 Murat (Menemen Belediyespor)


Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 19:35

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17