Kartalspor: 1 - Sarıyer: 0

Kartalspor galibiyete Ersel’in golüyle ulaştı.

Kartalspor: 1 - Sarıyer: 0
banner46
Spor Toto 2.lig’in 20.haftasında sahasında bir başka İstanbul takımı olan Sarıyer’i konuk eden Kartalspor, karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.


Kartal stadında saat 13:30’da başlayan karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerimizden Mehmet Fatih Gökçe yönetirken yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli, Belgin Kumru ve Serdar Çifçi üstlendi.


Kartalspor’un galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada ilk önemli pozisyona konuk ekip Sarıyer girdi. 13. Dakika da Ömer Şenöz kaleci Osman Şimşek’le karşı karşıya kalırken Osman yatarak topu rakibinin ayağından almayı başardı.


15.dakika da atak yönünün solundan kazanılan serbest vuruşu Feridun Sungur kullandı, Feridun’un doğrudan kaleye gönderdiği topu kaleci Osman güçlükle çıkarttı.


16.dakika da günün etkili isimlerinden Okan Yıldız atak yönünün sağında topla buluştu, topu rakibinin bacak arasından geçirerek ceza sahasına giren Okan son çizgiye kadar indi ve kale önüne doğru pasını aktardı Sarıyer savunması son anda araya girerek topu kornere gönderdi.


36.dakika da kullanılan köşe vuruşunda topla buluşan Uğur, rakibinden sıyrılarak ceza sahasına ortasını yaptı ceza sahası içerisinde kaptan Burak Akdiş’in vole vuruşunda top kaleciden döndü ve Sarıyer savunması topu uzaklaştırdı.


37.dakika da atak yönünün solunda topla buluşan Okan Yıldız doğrudan kaleyi denedi kaleci Burak Yaşar güçlükle topu çeldi.


44.dakika da Kartalspor Ersel’le golü buldu.


Ceza sahasına yakın bir mesafeden kazanılan serbest vuruşu Görkem Arslan kullandı, Görkem’in ceza sahası içerisine gönderdiği topa Sarıyer savunması kafayı vurdu, Uğur Utlu topun kornere çıkmasına izin vermedi çizgi üzerinde topu yakalayan Uğur ceza sahasına yerden ortaladı Ersel vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu. 1-0


İlk yarı Kartalspor’un üstünlüğü ile sona erdi.



Kartalspor ikinci yarıda da Sarıyer karşısında etkili oyununu sürdürürken bir pozisyonda hızlı gelişen Kartalspor atağında atak yönünün sağından Ramiz Ok rakip ceza alanına gir girmez yerden ortasını yaptı Azad ve Ersel’den önce Sarıyer kalecisi Burak Yaşar araya girerek tehlikeyi önledi.


61. dakika da sol kanattan Fırat Sezer’in yaptığı ortaya ceza sahası içerisinde Burak Akdiş’in etkisiz kafayı vuruşu kalecinin kucağında kaldı.


80.dakika da Sarıyer beraberliğe çok yaklaştı. Sağ kanttan ceza sahasına yapılan ortaya Cemre Atmaca yakın mesafeden kafayı vurdu kaleci Osman Kurtuldu bu önemli pozisyonda kalesinde gole izin vermedi.


Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-0 Kartalspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla Kartalspor puanını 27’ye yükseltirken Sarıyer 23 puanda kaldı. Kartalspor önümüzdeki hafta deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacak.


Kartalspor: 1 - Sarıyer: 0


Stat: Kartal
Hakemler: Mehmet Fatih Gökçe, Hüsnü Emre Çelimli, Belgin Kumru

Kartalspor: Osman Kurtuldu, Zafer, Onur, Okan (Dk. 85 İlkay), Yasin Görkem, Ramiz, Uğur, Fırat, Azad, Ersel (Dk. 90 Emrah), Burak Akdiş (Dk. 81 Muharrem)

Sarıyer: Kadem Burak, Emre Karaman, Muhammed, Sinan, Ömer (Dk. 41 Cemre), Emre Bayraktarbaşı, Murat Hacıoğlu (Dk. 46 Bünyamin), Hakan (Dk. 71 Sami), Semih, Serhat, Feridun

Gol: Dk. 44 Ersel (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 54 Fırat, Dk. 61 Burak Akdiş (Kartalspor), Dk. 90+4 Serhat (Sarıyer)
Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2014, 23:34

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17