Kartalspor :1 - Kasımpaşa : 1

Kartalspor :1 - Kasımpaşa : 1


Bank Asya 1.lig’in 19. Haftasında sahasında Kasımpaşa’yı konuk eden Kartalspor karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Lig’in ikinci yarısına deplasmanda Göztepe galibiyeti ile başlayan Kartalspor bir sonraki hafta Elazığ deplasmanında 90+4. Dakika da yediği golle mağlup olmuş, bu mağlubiyetin verdiği moral bozukluğu ile Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı.

Hafta içinde yağan yoğun kar yağışı karşılaşmanın bir gün öncesinde tüm zeminin karla kaplı olmasına neden olsa da, stadyum personelinin yoğun çalışmaları sonunda Kartal stadı futbol oynamaya elverişli hale getirildi.

42 gün aradan sonra taraftarının karşısına Kasımpaşa karşılaşmasıyla çıkan Kartalspor 60. Daika’da genç oyuncusu Ethem’le öne geçmesine rağmen iki dakika sonra Kasımpaşa’lı Murat’ın golüne engel olamayınca karşılaşmadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Maçın kader anı.

90+4. Dakika’da rakip kale önünde baskı kuran Kartalspor orta saha yuvarlağının hemen önünden Gökhan’la serbest vuruş kullandı. Gökhan’ın ceza sahası içerisine gönderdiği topu kaleci Tolga yumrukladı, kısa düşen top ceza yayı önündeki Sezer’in önünde kaldı. Sezer’in sert şutu rakibine çarparak korner’e çıkmak üzereyken Kasımpaşa defansında Abdulhamit çizgi üzerinde topa dokunarak topu oyun alanında tuttu.

Abdulhamit’in arkasından topu takip eden Burak Akdiş topun sahibi oldu, Burak önce topu önüne aldı sonra ortasını yaptı bu pozisyonda Abdulhamit topu eliyle kesince Kartalspor’lu oyuncular penaltı bekledi fakat maçın orta hakemi Mete Kalkavan pozisyonu çarpma olarak yorumladı ve devam kararı verdi. Bu karar Kartalspor’un öne geçme şansını da elinden almış oldu.

KARTALSPOR: 1 - KASIMPAŞA: 1

STAT: Kartal İlçe
HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

KARTALSPOR: Kaya, Hamza, Timuçin (Aydın dk. 79), Olgay, Gökhan, Denilson, Ferdi (Tolga dk. 85 ), Ethem Ercan, Uğur, Okan (Sezer dk. 72), Burak

YEDEKLER: Haydar, Sabutay, Oktay, Ersel
TEKNİK DİREKTÖR: Besim Durmuş

KASIMPAŞA: Tolga, Abdulhamit, Robledo, Barış, Murat, Ali Bilgin (Gökhan dk. 67 ), Hüseyin, Sarmov, Adem, Şahin (Özgür dk. 82), Dimitrov (Halil dk. 62)

YEDEKLER: Fırat, Sancak, Atilla, Erdi
TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Tütüneker

GOLLER: Ethem Ercan (dk. 60) (Kartalspor), Murat (dk. 62) (Kasımpaşa)

SARI KARTLAR: Denilson, Ethem Ercan (Kartalspor), Adem, Murat (Kasımpaşa)

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2012, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17