Kartalspor : 1 Alanyaspor : 1‏

Kartalspor : 1 Alanyaspor : 1‏
banner46

Kartalspor sezon öncesi hazırlık maçları kapsamında Salı günü Alanyaspor ile karşı karşıya geldi.

Kartalspor Gerede kampının 6. Gününü Alanyaspor ile hazırlık maçı yaparak tamamladı. Hotel Esentepe 2 no’lu sahada oynan maç, iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Kartalspor bu karşılaşmada da, ilk yarı ve ikinci yarı olmak üzere faklı kadro ile sahaya çıkarken, karşılaşmanın ikinci yarısında Brezilya’dan denenmek üzere gelen Fabio ikinci yarıda forma giydi.

49’ dakika da atak yönünün sağ tarafında Oktay rakibiyle girdiği mücadelede yerde kaldı, serbest vuruşu Savaş Taga kullandı, Hamza kafayı dokundu ve Kartalspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

60’ dakika da Alanyaspor’un atak yönüne göre sol kanattan atılan uzun topu Alper rakibiyle takip etti ve son anda taca vurdu. Atılan taç atışında ceza sahası içerisinde Alper rakibini düşürünce orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına M. Soytaş geldi ve vuruşunda top ağlara gitti. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 1-1 beraberlikle sona erdi.

Kartalspor: Kaya, (Haydar), Erhan, (Ethem),Hamza(Uğur Akdemir) Davinson, (Alper), M.Uslu, Sezer,(Savaş Taga), Tolga, (Aydın), Olgay, (Fofana), Savaş, (Selçuk) M. Ayaz, (Oktay), Önder, (Fabio)

 Alanyaspor: Kadir,(Bekir), Erhan, Mutlu, İskender, Adem, Hayrullah, Metin, (İlyas), M. Soytaş, Nedim, M.Öncan, Aykan,(Tunahan), (Kenan), (Cengiz)

Goller: 49’ dakika Hamza (Kartalspor) 60’ dakika M. Soytaş(P) (Alanyaspor)

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2011, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17