Göztepe: 2 - Kartalspor: 0

Devre arası hazırlıklarını Antalya’da yapan Kartalspor, ligin ikinci yarısına İzmir deplasmanında başladı.

Göztepe: 2 - Kartalspor: 0

PTT 1.lig’in 18. Haftasında Ege temsilcisi Göztepe’nin konuğu olan Kartalspor karşılaşmanın ilk yarısında Ali Kuçik’in gollerine engel olamayınca karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.


Kartalspor Kulüp Başkanı Hamza Tozkoparan, İkinci Başkan Mustafa Ödübek, Başkan Vekili Uğur Dumankaya, As Başkan Av. Y.Murat Söylemez, Genel Kaptan Kerem Çeboğlu İzmir deplasmanında takımı yalnız bırakmazken İstanbul’dan bir otobüslük taraftar grubu da deplasmanda takımlarına destek verdi.


Mehmet Uslu, Uğur Akdemir, Sabutay Alper Bayülken sarı kart cezalısı olduğu için bu karşılaşmada görev alamazken, yeni transferlerden Ali Zitouni, Uğur Yılmaz ve Murat Önür Kartalspor forması altında ilk resmi maçlarını oynadı. Devre arasında kadromuza kattığımız diğer isimlerden İlhan Şahin ve Zafar Babajanov’un lisans işlemeleri tamamlanmadığı için Göztepe maç kadrosunda yer almadı.


Göztepe: 2 - Kartalspor: 0


Stat: Atatürk

Hakemler: Barış Şimşek, Nihat Mızrak, Mehmet Metin

Göztepe: Kazım, Hakan, Ramazan, Veli, Orhan, Dilaver (Dk. 80 Ahmet), Theo Weeks, Fatih Yiğen, Halil (Dk. 47 Mithat), Ali Kuçik (Dk. 67 Şamil), Şaban

Kartalspor: Erşen, Oktay, Etem, Onur (Dk. 68 Murat), Denilson, Ali Zitouni (Dk. 71 Uğur Yılmaz), Gökhan, Timuçin (Dk. 46 Efecan), Ferdi, Okan, Yaser

Goller: Dk. 10 ve 25 Ali Kuçik (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 82 Fatih Yiğen (Göztepe), Dk. 45 Ethem, Dk. 45+1 Onur, Dk. 64 Efecan, Dk. 75 Murat (Kartalspor)

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2013, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17