" />

Elazığspor: 1 Kartalspor: 0

Elazığspor: 1 Kartalspor: 0

Bank Asya 1.Lig’in 18. Haftasında deplasmanda Elazığspor’a konuk olan Kartalspor karşılaşmanın uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Göztepe’yi 2-0 mağlup eden Kartalspor lig’in 18. Haftasında Elazığspor’a konuk oldu. Buz’la kaplı zeminde her iki takım oyuncuları da istedikleri oyunu ortaya koymakta oldukça zorlandı.

Elazığspor’dan Arif Şahin 70. Dakika da ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 20 dakikalık bölümde 10 kişi mücadele eden Elazığspor uzatma dakikalarının sonunda Murat Kayalı’nın kafa gölüyle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Bu sezon üçüncü defa son dakika golü ile mağlup olan Kartalspor’da, teknik ekip, futbolcular ve yöneticilerin karşılaşma sonrasında oldukça üzgün oldukları gözlendi.

Bu mağlubiyet sonrasında 22 puanda kalan Kartalspor 13. Sıraya gerilerken puanını 36’ya yükselten Elazığspor liderliğini devam ettirdi.


STAT: Atatürk

HAKEMLER: Hüseyin Sabancı, Volkan Akçit, Şenol Ersoy

ELAZIĞSPOR: Ahmet -M.Ozan, Alaattin(Dk. 35 Yusuf ), Önder(Dk 86 Alper), Arif, Onur Ahmet Görkem, Köksal, Murat, Rıdvan, Oktay(Dk. 60 Sinan )

KARTAL: Kaya - Hamza, Timuçin(Dk. 63 Savaş), Tolga, Gökhan, Denilson, Ferdi(Dk.84 Sezer), Mehmet, Uğur, Okan, Burak(Dk.90+3 Ersel)

GOLLER: Dk. 90+4 Murat (Elazığspor)

KIRMIZI KART: DK 70 Arif (Elazığspor)

SARI KARTLAR: Murat, Arif (Elazığspor), Burak, Desoza (Kartal)

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2012, 22:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17