Bize iftira attılar. Bu iftiralar bizi yaraladı, dava açacağız.

Kartalspor Takım Antenör’ü Sadettin Demirtaş Kaptan Uğur Utlu, Göktuğ Taşpolat, Anıl Şahin, basına açıklamalarda bulundular.

Bize iftira attılar. Bu iftiralar bizi yaraladı, dava açacağız.
banner46
Kartalspor’lu futbolcular, takımın küme düşmesinden sonra yaşanan olaylar ve haklarında ortaya atılan iddialara yanıt vermek için bir basın toplantısı düzenledi.

Kartal Ortadağ’da bir mekanda düzenlenen basın toplantısına, tarafsız doğruları yazan basın büyük ilgi gösterdi.


Basın toplantısına, Kaptan Uğur Utlu, Göktuğ Taşpolat, Anıl Şahin ve Takım Antenör’ü Sadettin Demirtaş katıldı. 


Kaptan Uğur “ Bu iftiralar bizi yaraladı”


Kaptan Uğur Utlu olayla ilgili şunları söyledi “Maç bitti 1-1 küme düştük, bu duyguyu kimse yaşamak istemez.. Kim ister ki takım küme düşsün.

Maçtan sonra soyunma odasında üzüntüden ağladık. Asıl bizi üzen nokta bize atılan iftiralar. Maçı sabote ettiğimiz söyleniyor. Ben bu takımın alt yapısından yetişmiş, iki yıldır da takım kaptanlığı yapan oyuncusuyum. Ben burda bir lira yokken de play off oynadım, bu sezonda elimden ne geldiyse kanımın son damlasına kadar mücadele ettim” dedi.


Hakkında yapılan iftiraların kanıtlanması durumunda futbolu bırakacağını, kanıtlayamazlarsa o kişiler hakkında dava açacağını söyleyen Uğur Utlu “Bu iftiralar hem beni hem takım arkadaşlarımı inanılmaz yaraladı. Hakkımızda yapılan dedikoduların aslı yoktur.  Ben ile Anıl’ın Erzurum Belediye Başkanından para aldığımız iddia ediliyor. Ben ne Erzurum Belediye Başkanı’nı görmüşümdür ne de telefonda görüşmüşümdür. Bunlar kanıtlanırsa bu saatte futbolu bırakacağım, Federasyonu gider lisansımı yırtarım”dedi.


Uçak biletlerinizi iptal ediyoruz


Bu arada destek gördükleri yöneticilerden, Belediye Başkanına, Ali Yüksel Yılmazer’e, Murat Dilfırat’a, Tolga Bağ’a Servet bey’e İnan bey’e, Klüp Başkanı’na ve Veysi abilerine teşekkür eden futbolcular, olayı şöyle anlattı  “Maçtan sonra  Kulüp Başkanımız Taner Özdemir soyunma odasından içeri girdi. Dedi ki “burak sen neden oynamadın”   Onun yerine oynayan Abdullah Tarmik abimiz de dedi ki “başkan bana mı söylüyorsun” dedi  Başkan’da “sen konuşma sen maçı sattın” dedi. Bu ithamları duyduktan sonra futbolcu arkadaşlarımız olarak bizde tepki gösterdik, böyle  bir şey olabilir mi dedik. Hangi futbolcu küme düşmek ister.


Daha sonra Başkan dışarı çıktı başkanımız, sonra da hocamız geldi içeri dedi ki “arkadaşlar otobüsten çantanızı alın otobüs hareket etmeyecek. Siz kendi imkanlarınızla gideceksiniz” dedi.


Sonra, Bir yetkili yanımıza gelerek  “otobüsten çantalarını alsınlar, uçak biletlerini de iptal ediyoruz” dedi.


Mescitte yattık!


Daha sonra orada oturduk Tarsus Başkanı bize yemek ikram etti. Kartalspor’dan otobüs falan gelmedi, Tarsus Spor Klüp Başkanı bize otobüs tahsis etti, kendisine de teşekkür ediyoruz. Oradan Adana’ya gittik oturup uçak saatini beklemeye başladık.


Uçağımız 11.30 da idi. Taraftarların uçak saati 9.30’du rötar yaptı yaptı 11.30  kaldı. Bizimle aynı uçağa denk geldi. Biz de arkadaşlarımızdan borç alarak, ailesinden isteyerek, abilerinden para alıp uçak bileti alanlar var. Daha sonra oraya gittiğimizde taraftarlarla karşılaştık. Bazı taraftarlar üzerimize yürüdü. Daha sonra bizi VİP odasına aldılar. Sonra dedik ki sabah en erken uçakla dönelim. Sabah en erken uçak 6.30’du, bizde o saate uçak biletimizi aldık. Bizi güvenliğimiz için bizi dış hatlara aldılar, maçın yorgunluğu vardı önce sandalyelerde uzandık, daha sonra Mescid’e gittik yattık, sabah da kalkıp geldik mesele budur”


Erzurumspor meselesi


Taner Özdemir’in Takım Kaptanı olarak Erzurumspor ile diyalogda olduğunu, geçmişe dönük telefon kayıtlarının çıkarılması durumunda her şeyin ortaya çıkacaığını söylediği sözlerini nasıl değerlendirdiği sorumuza  Kaptan Uğur “Erzurumspor devre arası bana çok iyi bir teklif yaptı. Bende dedim ki ‘ben bu klübün alt yapısından yetişmiş oyuncusuyum, kaç yıldır burdayım, eğer burdan ayrılacaksam klübüme para kazandırıp öyle ayrılayım. Benim 100 milyar’a yakın alacağım vardı 150 milyar’da bonservis bedeli getirip öyle ayrılayım. Daha sonra belediye başkanımız benim paramı yatırarak klüpte kalmamı istedi.

Bende dedim ki, bu zor dönemde takımı bu takımı yanlız bırakmamam lazım dedim ve takımın başında kaldım. Telefon kayıtlarına gelince, incelesinler, hiç bir sıkıntı yok. Kayıtlar ortaya çıkar, çıktınktan sonra, o insanlar hangi yüzle insanların yüzüne bakacak çok merak ediyoruum.

 

Ben sadace Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Klübü ile devre arası görüşmüşümdür. Bu da Ttransfer döneminde denk gelmiştir. Bu da normal bir şeydir ve yönetim olarak başkanımızın da haberi vardır. O günden sonra ne telefonla Mehmet Sekmen ile,  ne Klüp Başkanı ile görüşmüşümdür.

Biri açıklayabilir mi, Erzurumla olan olayla, Tarsus  maçının ne alakası var? Ben Erzurum Başkanı’ndan bu arkadaşımla para almışım oynamamışım. Bu kadar saçma bir iftira olabilir mi?” dedi.


Gazeteciler hakkında suç duyurusu


Kaptan Uğur Anıl Şahin, bu süreçte haklarında haklarında asılsız haber yaptıklarını iddia ettikleri iki gazeteci hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını, ilerleyen zamanlarda başkaları hakkındada hukuki süreç başlatacaklarını belirterek “Bu gazeteciler bizim hakkımızda haberler yapmış, biz her kesin gözü önünde tomar tomar para almışız. Kartlspor bize tomar tomar paralar ödemiş, buna rağmen para için  oynamamışız. Kartalspor bize para verdiği zaman makbuzu vardır. Bunları kanıtlamaları lazım kanıtlamazlarsa yargıya başvuracağız, haklarında suç duyurusunda bulunacağız”


Bu arada yöneticilerimizden biri hariç hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.



Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 13:47

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17