Altınok Öz'ün Kartalspor aşkı yeniden mi filizlendi?

Altınok Öz "Kartalspor benim için bitmiştir!" demişti.

Altınok Öz'ün Kartalspor aşkı yeniden mi filizlendi?
banner46
HABERİN GALERİSİ
KARTALSPOR

KARTALSPOR

26 Haziran 2014 Perşembe günü sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelen Kartal Belediye başkanı Altınok Öz "Kartalspor benim için bitmiştir!" demişti.

Kartalspor aşkı kıpraştı!

Aradan 2 yıl geçtikten sonra Kartalspor kulübünü ziyaret eden Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün sporculara "Bana bir hafta 10 gün müsaade edin paralarınızı vereceğim!" dediği iddia edildi. Düşme potasında zor anlar yaşayan ve lige tutunmaya çalışan Kartalspor'a Altınok Öz'ün ani ziyareti ve yanında olması "Kartalspor aşkı yeniden mi yeşeriyor?" sorusunu akıllara getirdi. Kartalspor'un halen belediye başkanı için bitmemiş olması, spor camiasını ise duygulandırdı.


İşte o haber;

Sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, Kartal Spor’a girdiğine gereceğine bin pişman olduğunu söyledi!

 Başkan Altınok Öz, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda Kartal Spor ile ilgili kendisine yöneltilen bir soruya içtenlikle cevap vererek, ‘’bu günkü aklım olsaydı 2009 yılında hiçbir şekilde Kartal Spor’a bulaşmazdım!’’ dedi.

Altınok Öz "Kartalspor benim için bitmiştir!"

2009 yılında Kartal Spor için 9 Milyar 500 bin TL. borcu olduğu söylenirken aslının hiç de öyle olmadığını ifade eden başkan Öz, ‘’ Meğer borç miktarı 21 Milyar 500 Bin TL. imiş’’ dedi.

Kartal Spor’un artık kendisi için bittiğini de sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, Soma Holding’in kendisiyle muhatap dahi olmadan direk kulüp yönetimiyle temasa geçerek maddi yardımda bulunduğunu ifade etti.

 Federasyon başkanı bana,’’ Bırakın küme düşsün!’’ dedi

Kenti yönettiğini zannedenlerin gidip Kartal Spor’u da yönetmesi gerektiğini söyleyen Başkan Öz, Futbol Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’in , Kartal Spor için kendisine, ‘’bırakın küme düşsün, belediye spor’u çıkarın’’ dediğini de öne sürdü.

Kartal Spor sevgisinin kendisine ve ortağına da zarar verdiğini açıklayan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, ‘’Zararın neresinden dönersek kârdır, çünkü aldığım en son bilgiler, benim orada durmamı gerektirdiğini gösteriyordu. Bizim görevimiz  bundan sonra tüm branşlardaki amatör spor kulüplerine destek olmaktır’’ şeklinde konuştu.

kaynak; Tuzlaolay.com

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 00:13

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17