Ali Yüksel Yılmaz, “Her şeyin bir tık fazlasını yapıyoruz“

Kartaspor altyapı tesislerinde yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ali Yüksel Yılmaz, “Her şeyin bir tık fazlasını yapıyoruz“
banner46
Kartalspor Altyapı sorumlusu Ali Yüksel Yılmaz, yaptığı çalışmalar hakkında gazetemize bilgi verirken "Bizlerden desteğini esirgemiyen Kartal Belediye Başkanı sayın Altınok Öz'e teşekkür ederim." dedi.

Kartalspor Altyapı sorumlusu Ali Yüksel Yılmaz, görevi devraldıktan sonra önce idari ve teknik ekipte köklü bir yenilemeye gittiklerini, daha sonra tesis anlamında çalışmalara hız verdiklerini belirtirken, 15 yıl boyunca çivi çakılmamış olan Kartalspor Altyapı tesislerine ciddi anlamda el attıklarını söyledi.

Kartalspor Altyapı İdari Sorumlusu Erol Usta ile birlikte gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip eden Kartalspor Altyapı Sorumlusu Ali Yüksel Yılmaz, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yüksel Yılmaz; “Tüm çalışmalarımızı Kartalspor’un geleceğini oluşturacak olan gençlerimize daha iyi imkanlar sunmak için yapıyoruz. İlk önce teknik ekipte bir tazeleme gerçekleştirdik. Daha sonra baktık ki tesislerimiz son derece kötü durumda, gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapmalarını sağlamak için tesislerimizi elden geçirmemiz gerekiyor. Bu konuda hemen harekete geçtik ve tüm imkanlarımızı seferber ettik.

Sahamız ilk yapıldığı günden bugüne kadar hiçbir tadilattan geçmemiş, zamanla oldukça yıpranmış ve sporcularımız açısından oldukça sağlıksız bir hale gelmiştir. Tel örgüler yırtılmış, tel örgüleri taşıyan direkler paslanmış, kale direkleri ağları yıpranmış, yedek kulübeleri ciddi anlamda bakımsız kalmış, zemin eskimiş ve yıpranmış.

Bir şekilde bir yerden başlamamız gerekiyordu, öncelikle tesis binasının içerisini boyatarak başladık, daha sonra binamızın dışının boyanmasına geçildi,  sıva ihtiyacı olan yerler vardı oraların sıvası yapıldı, tel örgüler kesildi ve direklerin boyası yapılıyor, daha sonra yeni tel örgülerimiz takılacak, yeni minyatür ve normal kalelerimiz kurulacak, daha sonrada zemin çalışmasını gerçekleştireceğiz.

Elbette zeminin bir iki gün içerisinde değiştirilebilecek bir şey değil, onu da en kısa sürede yenileyerek oyuncularımızın daha iyi bir zeminde çalışmalarına imkan sağlamak istiyoruz. Soyunma odalarını elden geçirerek kullanıma sunacağız. Ayrıca Tribün kısmını yıktık orası için de güzel bir düşüncemiz var mevcut kullanım alanımızı en iyi şekilde değerlendirerek Kartalspor’a faydalı olmak istiyoruz.” dedi ve bundan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili kamuoyunu bilgilendireceğini belirtti.



Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 23:31

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17