Ali Apaydın küfürlere ve yenilgilere rağmen yine başkan oldu!

Kartalspor yönetim isim listesi belli oldu.

Ali Apaydın küfürlere ve yenilgilere rağmen yine başkan oldu!
banner46

Kongreler ve yenilgiler takımına dönen Kartalspor 2 Nisan 2017 Pazar günü Olağan kongresini gerçekleştirdi.

Aralık 2016 da başkan değiştiren Kartalspor’un, basına davet göndermeden ve bildirmeden yeniden kongreye gitmesi kafaları karıştırdı.

Küfürlere ve yenilgilere rağmen!

Sürekli yenilgiler yaşayan Kartalspor’un kulüp başkanı Ali Apaydın geçen hafta taraftarların kendisine küfür ettiğini ve görevinin başında olduğunu belirtmişti. Ali Apaydın’ın hızla düşme potasına giden Kartalspor’un başında kalma ısrarı ise hayretlerle karşılandı. Kartalspor olağan kongresine iki liste önerildi.

Eski yöneticilerden Köksal Kır’ın yaptığı beyaz liste son anda çekildiğini açıklarken, yeşil liste ile seçime giren Ali Apaydın’ın Başkanlığında olan yeşil liste rakipsiz kalarak yapılan açık oylamada delegelerin oy birliği ile yeniden seçilmiş oldu.

Faşizan bir durum!

Başkan adaylarından Köksal Kır, yaptığı konuşmada mevcut yönetimin tutumunu eleştirerek, sadece aidatlarını ödemiş olan 66 delegenin oy kullanabileceğini belirterek diğer ödemeyen üyelerin oy kullanmasına müsade edilmemesinin faşizan bir durum olduğunu ifade ederek, Kartalspor’u büyüteceğiz diyenlerin onu git gide daha da küçülttüklerini iddia etti. Kır sadece 66 delegenin oy kullanmasını protesto ederek kongrede adaylıktan çekildiğini söyledi.

Kartalspor yönetim isim listesi

Başkan: Ali Apaydın

Yönetim Kurulu:

1- Barış Demir

2- Yasin Sülük

3- Ali Kemal Özdemir

4- Cemal Şahan

5- Burak Ayata

6- Özgür Sevindik

7- Yaşar Tan

8- Mediha Ersoy

9- Hakan Doğan

10- Burak Uzuntaş

11- Sait Karagöz

12- Nurettin Canpolat

Geçen hafta sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kartalspor Kulübü Başkanı Ali Apaydın taraftarların kendisine küfür ettiğini duyurmuştu.

İşte o paylaşım;

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 01:25

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17