AK Parti’den Taner Özdemir'e cevap “spora siyaseti bulaştırma!“

AK Parti’den Özdemir' cevap gecikmedi.

AK Parti’den Taner Özdemir'e cevap “spora siyaseti bulaştırma!“
banner46
 KARTAL KAMUOYU’NA;

 
     Kartalspor Başkanı aynı zamanda Kartal Belediye Meclis Üyesi  Sn. Taner Özdemir’in, Meclis üyelerimiz üzerinden AK Parti’yi hedef alarak kamuoyuna yaptığı açıklamalar spora siyaseti bulaştırma çabalarından kaynaklanan, hoş olmayan açıklamalardır.

      Kartalspor profesyonel bir spor kulübüdür. Nasıl yönetileceği, gelir kaynakları yasalarla tanımlanmıştır. Spor özellikle de Kartalspor özelinde futbol, sahada taktik ve sportif yeteneklerle mücadele ederek kazanılan veya kaybedilen bir oyundur. Bu taktik ve yetenekle oynanan oyuna etki eden faktörler bellidir. Kaliteli futbolcu, kaliteli antrenör ve iyi bir kulüp yöneticiliği. Siyasetin doğrudan ya da dolaylı sahada kazanılan veya  kaybedilen oyuna etkisi yoktur. Maalesef kulüp yönetmeyi beceremeyen sporcuların galibiyete odaklanmasını sağlayacak imkan ve motivasyonu yaratamayanlar bu başarısızlıklarına kulp aramakta, beceriksiz kulüp yöneticiliğini siyasetin arkasına saklamaya, gizlemeye çalışmaktadırlar.

     AK Parti’nin spora hem kaynak yaratma, hem tesis kazandırma hem de manevi desteği ve çabaları futbol  kamuoyunun takdirine şayandır. Spor kulüplerine sağladığı altyapı imkanları, çim sahalar bugünün ve gelecek nesillerin başarısı için atılmış adımlardır.

    Maalesef Kartalspor’a hiçbir şekilde destek vermeyeceği kamuoyuna yansımış Sn.Taner Özdemir’in de Belediye meclisinde zaman zaman en ağır eleştirilerine muhatap olmuş Belediye Başkanı’na methiyeler dizmek yerine, Kartalspor’un başarısı için çalışmalar yapmasını, çözümler üretmesini öneriyoruz. Biz Kartalspor için her türlü maddi manevi desteği vermeye çalışan bir partiyiz. Bu kabiliyetsiz ve yetersiz kulüp yönetimine her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek isteriz. Kendilerinden istirhamımız spora siyaseti bulaştırmamaları, siyaseti Kartal Belediye meclisinde yapmalarıdır.

     
Saygılarımızla, kamuoyuna duyurulur.

                                                                                                                      

M.Mehdi Akman

AK Parti Kartal İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 02:04

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17