Sol'da boşluk doluyor!

Merkez soldaki açık her geçen gün daha fazla kendini göstermişti ki, bu sırada Emine Ülker'den ses geldi.


Evet bu boşluk "yeni CHP ile olmaz, olmuyor artık sessiz kalamayız" diyerek büyük bir çıkış yaparak il il ilçe ilçe kasaba kasaba yoklamalarla bu sessiz çığlığa ses verdi. Kurmayları ile geniş bir çalışma başlatıp, büyük bir çıkış yaparak halkın özlemle beklediği parti nihayet kuruldu.


Partinin adı çok güzel Anadolu Partisi. Logosu da Trakya'nın vaz geçilmez sembolu olan ay çiçeği. Bu mesaj Anadolu'dan değil, Edirne'den Karsa uzanan büyük bir mücadele. Dolayısı ile rahmetli Ecevit'in halkçılığının tıpkı aynısı. Ülkemiz de ana muhalefet boşluğunun ne kadar boşlukta olduğunuda bu çıkışı ile "biz iktidarın altarnatifiyiz" anlayışının hakim kılındığını da halkımız görmüş oldu.


Anadolu Partisi, vatandaşlarımızın sığınacağı ve gönül rahatlığı ile oy vereceği bir parti. Evet, ülkenin sahipsiz olmadığını da göstermiş oldu sayın Tarhan. Bu mücadelesi ile sokaklara baktığımızda, daha ilk günden hissettirdi partisini. Vatanın acil beklentilerine de cevap verecek nitelikli kadrolarla yola çıktı. Dolayısı ile siyasette kızışmaya başladı. Öteden beri olduğu gibi, Chp yine başladı "oyları bölmeyin" diye söylenmeye. Dahada çok söyleyecekler.


Sayın Tarhan'ın ülkeyi yönetmeye muhalefet değil, iktidarı hedeflediğini görmemek elde değil. Bu yazımı tamamlarken son dakika bilgisi geldi. Chp'den bir ihraç haberi. Ne diyelim, siyaset malesef özellikle son dönemlerde "sen çok yaşa padişahım" anlayışı ile yapılıyor.


Sayın Emine Ülker Tarhan başkanımıza başarılar dilerim. 
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat tutal
murat tutal - 8 yıl Önce

chp gidecek emine ülker tarhan gelecek

banner17