Saadet Partisi'nden Zulme Hayır mitingi!

Dünyada müslümanların gözyaşları dinmiyor. İsrail daha yeni Gazze'ye kalleşçe saldırdı.

Saadet Partisi'nden Zulme Hayır mitingi!
banner46
Filistin, Suriye, Irak, Afganistan, Doğu Türkistan ve Arakan başta olmak üzere tüm mazlumlar için milyonluk mitingler düzenleyen Saadet Partisi başta Mısır, Irak, Suriye, Bangladeş ve Gazze'de zulüm altında olan Müslümanlar için Ramazan ayında miting yapmaya hazırlanıyor.


Filistin, Suriye, Irak, Afganistan, Doğu Türkistan ve Arakan başta olmak üzere tüm mazlumlar için milyonluk mitingler düzenleyen Saadet Partisi başta Mısır, Irak, Suriye, Bangladeş ve Gazze’de zulüm altında olan Müslümanlar için Ramazan ayında miting yapmaya hazırlanıyor. 



Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, İslam coğrafyasının şu mübarek günlerde dahi oluk oluk kan kaybederken ümmetin umudu olan Türkiye'de ne iktidarın ne de muhalefetin bunu dert etmediğini söyledi. 



Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, “Her zaman olduğu gibi yine Saadet Partisi ümmetin dertlerini halkımızın gündemine taşımak adına kolları sıvadı. Geçen yıl yüzbinlerin katılımı ile düzenlediğimiz mitingin aynısını bu yılda Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak 13 Temmuz Pazar günü gerçekleştireceğiz. Milletimiz, Saadet Partisi öncülüğü ve organizasyonu ile tüm mazlumlarla dayanışma ve zulme dur demek için büyük İstanbul mitinginde bir araya gelecek. Bütün milletimizi sefer tası ve seccadesi ile bekliyoruz iftarımızı da burada gerçekleştireceğiz.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 12:19

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17