Saadet Gençliği İstanbul'da Toplandı

  Saadet Partisi Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanları ve İl Sorumluları Toplantısı, Saadet Partisi İstanbul İl Merkezi'nde geniş bir katılımla gerçekleşti. Toplantıda...

Saadet Gençliği İstanbul'da Toplandı

 

Saadet Partisi Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanları ve İl Sorumluları Toplantısı, Saadet Partisi İstanbul İl Merkezi'nde geniş bir katılımla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Salih Turhan, Ortadoğu'da gelişmeleri değerlendirirken, benzer operasyonların Türkiye'ye de yapılabileceğine dikkat çekti.

Saadet Partisi Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanları ve İl Sorumluları Toplantısı, Saadet Partisi İstanbul İl Merkezi'nde geniş bir katılımla gerçekleşti. Toplantıya Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Salih Turan, İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer ve Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın yanı sıra çok sayıda parti sorumlusu katıldı. Toplantıda konuşan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Salih Turhan, Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın bizlere bıraktığı emanetlere sadık kalınması gerektiğine dikkat çekerek, "Neydi hocamızın belirlemiş olduğu hedefler? Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya, yani Adil Düzen. Şüphesiz bu mukaddes emaneti belirtilen amaçlara ulaştırmak hem son derece önemli hem de çok ağır bir yüktür" dedi.

Tarihi bir görev
Toplumdaki ahlaki yozlaşmaya da değinen Turhan, "Boşanma, cinayet, gasp, hırsızlık, soygunun arttığı bir dönemde gençlerimizi kurtarmak için bizlere yine tarihi görevler düşüyor. Bizler Saadet Partili gençler olarak her geçen gün daha iyi anlaşılan, daha çok aranan bir gençlik olduğumuzu biliyoruz" şeklinde konuştu. Son zamanlarda Ortadoğu'da meydana gelen olaylara ilişkin konuşan Turhan, Batı'nın çifte standartçı ikiyüzlülüğüne vurgu yaparak, demokrasi ve diktatörlükleri bahane ederek İslam ülkelerinin işgal edilmesinin samimiyetten uzak, sadece ABD ve İsrail çıkarlarına yönelik operasyonlar olduğunu söyledi. Bosna'da Sırpların gerçekleştirdiği katliamlara sessiz kalan BM ve NATO'nun İslam ülkelerinin işgali konusunda ne kadar hızlı davrandıklarına değinen Turhan, "Bu arada en büyük endişemiz de Türkiye'nin çevresinin kuşatıldığı, günün birinde Türkiye'ye de benzer bir operasyonun yapılma ihtimalinin yüksek olduğunu dikkatlerinize sunarız. Buna fırsat vermemek için Merhum hocamızın işaret etmiş olduğu gibi Ortadoğu'da mazlum milletlerin bir araya gelmesinden ibarettir. Bunun temelini de Hocamız D-8 ile atmıştır" ifadelerini kulandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2011, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17