Kılıçdaroğlu ile Baykal‘ın sır görüşmesin de neler konuşuldu?

Kılıçdaroğlu ile Baykal‘ın sır görüşmesini "O" açıkladı!

Kılıçdaroğlu ile Baykal‘ın sır görüşmesin de neler konuşuldu?

CHP eski MYK üyesi ve Deniz Baykal'ın en yakınındaki isimlerden olan Savcı Sayan, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.Savcı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Baykal'a teklif getirdiğini, kendisinin de eski CHP lideri için seçim bürosu baktığını söyledi. Sayan, Baykal'ın Kılıçdaroğlu için "Bunun sözüne güven olmaz" dediğini de aktardı.


CHP eski MYK üyesi ve Milletvekili olan Savcı Sayan siyaset seçimlere iki gün kala çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. ÜLKE TV'de konuşan Sayan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Deniz Baykal'a teklif getirdiğini açıkladı.


"KILIÇDAROĞLU 'ADAYIMIZ SİZSİNİZ' DEDİ"


Kılıçdaroğlu'ndan gelen Cumhurbaşkanı adaylığı önerisinden sonra kendisinin büro baktığını fakat Deniz Baykal'ın temkinli yaklaştığını söyleyen Sayan şunları kaydetti: "Sayın Baykal'a 'sen bizim adayımızsın' dediler. Neredeyse büro tutuyorduk. Sayın Baykal'a Kılıçdaroğlu "bizim adayımızsın sizsiniz" demiştir. Sayın Baykal'ın terbiyesi görgüsü bunu açıklamaya müsaade etmemiştir. Bir güç Türkiye ile oynuyor."

"BUNUN SÖZÜNE GÜVEN OLMAZ"


Savcı Sayan, Deniz Baykal'ın Kılıçdaroğlu'ndan gelen Cumhurbaşkanlığı adaylığı teklifine temkinli yaklaşarak "Bunun sözüne güven olmaz" dediğini de açıkladı.



 
KAYNAK: Akşam-
Sabah

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 10:59

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17