İlhan Güzelgün 'DSP ve CHP Genel başkanları sizinle olmuyor!'

DSP Kartal Eski ilçe başkanı İlhan Güzelgün, DSP genel başkan adayı Emrah Konuralp'le Türkiye yollarını karış karış geziyorlar.

İlhan Güzelgün 'DSP ve CHP Genel başkanları sizinle olmuyor!'
Gazetemize açıklamada bulunan İlhan Güzelgün "Siyasi bir analiz yapalım. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve hemen arkasından bir genel seçim yaşayacağız. Siyasi parti nin işlevi iktidar olmak, projeleri ile ülkeyi yönetmektir. Ancak aylardır ülkemizi geziyorum siyasetteki boşluk ülkemizde daha yaygın bir hal aldı. Dolayısı ile halkımız kara kara düşünüyor "ne yapacağız" diye. Halkımız siyasi adres olarak yol gösterecek bir adres te bulamıyor. Bu noktada siyasi adresi verecek bir liderde yok.


DSP ve CHP Genel başkanları sizinle olmuyor!


Biz solda mücadele edenler olarak halktan koptuğumuzu, şu kısa bir ülke turu ile gördük. Daha çok ve belirgin bir halde Işık olmaya çalıştık, ancak birileri koltuğa yapışmış "vinçler bile beni buradan göndermesin" anlayışı içindeler. Buradan CHP ve DSP genel başkanlarına bir çağrım var lütfen artık, sizinle olmuyor. İktidara gelecek ve getireceklere koltuğunuzu bırakın ülkenin bekası için." diyerek konuşmasını sonlandırdı.
 
Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 19:10

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17