Erdoğan'a suikast yapacaklardı iddiası!

AK Parti'de iki kadın ajan haberiyle gündeme oturan Türkiye gazetesi, çarpıcı bir iddiayı daha kamuoyuna duyurdu.

Erdoğan'a suikast yapacaklardı iddiası!

Ergenekon, Reyhanlı ziyaretinde Başbakan Erdoğan'a suikast yapacaktı. Plan son anda bozuldu. Ancak, 15 kişilik tim fırsat kolluyor.


Ergenekon, Reyhanlı ziyaretinde Başbakan Erdoğan'a suikast yapacaktı. Plan son anda bozuldu. Ancak, 15 kişilik tim fırsat kolluyor.  Erdoğan'a yapılacak suikast ekip içindeki anlaşmazlık yüzünen gerçekleştirilememiş.


KOD ADI LODOS'UN İHBAR MEKTUBU


Hatay'daki katliamın ardından Başbakan Erdoğan ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Reyhanlı'ya taziyeye gitmişti. Bu ziyaret soması 'suikast' iddiaları gündeme gelmişti. Kendisine 'lodos' kod adını veren terör örgütü üyesi T.Y, Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'ne gönderdiği ihbar mektubunda çarpıcı bilgiler verdi. 'Lodos', "Başbakan'a suikast yapacak 15 kişilik tim içinde ben de vardım" dedi.


TİM HALA AKTİF DURUMDA


İhbara göre; suikast emri, Ergenekon'un hâlen deşifre olmayan grup liderlerinden geldi. Ekip içindeki anlaşmazlık yüzünden suikast gerçekleştirilemedi. 'Lodos', timin hâlâ aktif durumda olduğunu ve saldırı için uygun zaman kolladığını dile getirdi. Hatay'daki provokasyonlara dikkat çekilen mektupta, Ergenekon bünyesinde görevli kişilerin isimleri de yer aldı.




kaynak; habervaktim

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17