CHP'yi sarsacak bomba iddia

CHP'yi sarsacak bomba iddia


Dinamit programın moderatörü Latif Şimşek, CHP hakkında müthiş bir iddiayı gündeme getirdi.

Latif Şimşek'in iddiasına göre Kılıçdaroğlu genel başkan adayı olmak için ikna edildi.

Canlı yayına bağlanan CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, Latif Şimşek'in ikna edildi haberini doğruladı ve olayı tüm ayrıntılarıyla anlattı. Sayan CHP'de kaset skandalının ortaya çıkmasının ardından yaşanan gelişmeleri anlattı. Sayan canlı yayında şu sözleri söyledi:

KILIÇDAROĞLU'NA ADAY OL BASKISI

Kılıçdaroğlu ile Büyük Sürmeli Oteli'ne giderken Ağrı İl Başkanı da yanımdaydı. O salonda bekledi. Ben yukarıda bir kata çıkarıldım. Odaya girdiğimde Kılıçdaroğlu ile birlikte dört kişi oturuyordu. Onlar yemek yerken bende çay kahve içtim. Orada bir buçuk-iki sata durdum. O zaman içinde oradaki dört kişi Kılıçdaroğlu'na "Mutlaka aday olmanız gerekir, bu partiye genel başkan adayı olmanız" şeklinde telkinlerde bulunuyorlardı.

BİZ BU İŞİ BİLİYORUZ DEDİLER

"Bende ısrarla öyle bir şeyin bu dönemde yanlış olacağını, Kılıçdaroğlu'nun çok çalışkan ve iyi bir partili olduğunu söyledim. Ama oradaki sohbetteki iki kişi bana dedi ki "Biz Danıştay'da daire başkanıyız. Bu işi iyi biliyoruz." dediler. Diğer tarafta ise Şırnak Jandarma Alay Komutanı Aziz Ergen bey oturuyordu. Olay bundan ibarettir."

BEYAZ GAZETE

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2012, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17