Ak Parti'nin oyları hızla yükseliyor

Başbakan Davutoğlu Ak Parti'nin oy oranını açıkladı.

Ak Parti'nin oyları hızla yükseliyor
AK Parti'nin anketlere göre son oy oranına değinen Başbakan Davutoğlu "Gelen her anket sonucu, bizim açımızdan bir öncekinden daha iyi. Hiçbirisi yüzde 43'ün altında değil" dedi.

BM zirvesi için gittiği New York'ta temaslarını sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye krizi ve PKK ile mücadeleye ilişkin gazetecilere önemli açıklamalar yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, son seçim anketleriyle ilgili bilgi verdi. Gelen sonuçların hep daha iyiye gittiğini belirten Davutoğlu, "Hiçbirisi yüzde 43'ün altında değil, yüzde 44 olan var... Yani trend değişmeye başladı. Gelen her anket sonucu, bizim açımızdan bir öncekinden daha iyi" diye konuştu.



4 Ekim'de açıklanacak AK Parti Seçim Beyannamesi'nde önemli vaatlerin bulunduğunu dile getiren Davutoğlu, "Bir reform ayağı var, bir geniş kitlelerle ilgili vaatler var, mega projeler var. Başlamış ve yürütülen projeler ve yeni projeler… Sağlıkta hastane kapasiteleri ağırlıklı olarak değil de daha çok nitelik artırımı sözkonusu olacak. AR-GE çalışmaları artacak. Niteliksel bir dönüşme geçirme sözkonusu olacak. Hacmi artırmaktan ziyade içini doldurmayı hedefliyoruz. Emeklilerle ilgili de ciddi şeyler yaptık, devamını getireceğiz" dedi. 
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 10:04

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17