AK Parti İstanbul, 1. 2. ve 3. bölge Seçim koordinasyon merkezlerini açtı.

Ak Partililerin yoğun ilgi gösterdikleri skm açılışları coşku dolu geçti.

AK Parti İstanbul, 1. 2. ve 3. bölge Seçim koordinasyon merkezlerini açtı.
banner46
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 3 bölgede kurulan Bölge Seçim Koordinasyon Merkezlerini törenle açtı ve seçim çalışmaları için start verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Milletvekilleri, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe başkanları ve Belediye Başkanları ile Milletvekili Aday Adaylarının katıldığı açılışlarda büyük bir coşku hakimdi.

İstanbul’un 3 bölgesinde binlerce teşkilat mensubumuzla birlikte yapılan açılışların ilki AK Parti İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezimizde gerçekleştirildi.

SKM’ler Heyecanın Merkezi Olacak

Cevizlibağ'daki koordinasyon merkezinin açılış kurdelesini kesen ve bir konuşma yapan İl Başkanı Temurci, “Bizim bir davamız var. Bizim bir geleceğimiz var. Biz İstanbul’uz. Bizim en büyük davamız bu millete hizmettir. Bizim en büyük davamız tarihi sorumlulukları bilerek, bu sorumluluklar çerçevesinde bu ülkeyi yarınlara taşımaktır. Koordinasyon merkezleri bünyesinde 25 bin gönüllümüz seçimlerde görev yapacak. Ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak çalışacağız ve seçim koordinasyon merkezlerini coşkunun ve heyecanın merkezi haline getireceğiz.” dedi.

Tüm İstanbullulara Gönlümüz Açık

Açılışın ardından basın mensuplarına Seçim Koordinasyon Merkezi'ni tanıtan ve burada yapılacak çalışmaları anlatan İl Başkanı, İstanbul'da 39 ilçede seçim koordinasyon merkezi, 950 civarında da seçim irtibat noktaları açılacağını sözlerine ekledi. Seçim çalışmalarında kullanılan taşıtların merkezde izlenebildiğini, tüm faaliyetlerin Seçim Koordinasyon Merkezi sistemine girildiğini, çağrı merkezi aracılığıyla tüm seçmenlerin sorunlarını ve görüşlerini aktarabileceğini söyleyen İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Türkiye’deki muhalefet ayrıştırıcı ve aşırı uçlarla hareket eden bir yapıda. Bizim ise tüm İstanbullulara gönlümüz açık. Bütün İstanbulluların da gönlü AK Parti'ye açık. Bu çağrı merkezi bütün İstanbullulara açık olacak. Her sorunu burada dinleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Milletimizle Birlikte Yürüyeceğiz

Günün ikinci açılışı Bahçelievler’deki 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezindeydi. Yenibosna’da bulunan 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezini Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ile birlikte açan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, daha sonra açılışa katılan çok sayıda teşkilat mensubumuza hitap etti.

İl Başkanı, burada yaptığı konuşmada İstanbul için özel bir gün yaşandığına dikkat çekti ve şunları söyledi: “7 Nisan’dan sonra İstanbul’un her noktasında, her sokağında terimizi akıtacağız. Seçim Koordinasyon merkezlerimiz bütün milletimizin kalbinin attığı, nabzının attığı yerler olacak. Bizim tek ittifak ettiğimiz yer milletin gönlüdür, milletin kendisidir. İstanbul’da milletimizle birlikte yürüyeceğiz ve AK Parti bayrağını güçlü bir şekilde dalgalandıracağız.”

Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati de açılışta bir konuşma yaptı. İstanbul’un farkını ortaya koyan bir çalışma yapıldığını belirten Genel Başkan Yardımcısı, “AK Parti’nin kurulduğu ilk günden beri lokomotif olma özelliğini gösteren İstanbul teşkilatımız, 3 bölgedeki seçim koordinasyon merkezlerini açıyor. AK Parti İstanbul teşkilatı her zaman özgün, örnek çalışmalar yaptı. Dava bilinciyle ve milletle birlikte hareket ederek seçim çalışmalarımızı yapacağız. Biz ne kadar birlik beraberlik içinde olursak, şer odakları da o kadar titreyecek.”

İstanbul’da Yeni Bir Heyecan Yaşanıyor

AK Parti İstanbul teşkilatının açılış maratonunun son durağı Ataşehir’deki 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi oldu.

Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile birlikte açılışı yapan İl Başkanımız Dr. Selim Temurci, konuşmasında bütün İstanbul teşkilatıyla gurur duyduğunu vurgulayarak, “AK Parti, seçime 62 gün kala İstanbul’da seçim koordinasyon merkezlerini hizmete alıyor. Bugün İstanbul’da yeni bir başlangıç, bütün teşkilatlarımız için yeni bir heyecan yaşanıyor. Bu heyecan ve coşku ile 7 Haziran’a kadar çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah 7 Haziran akşamı burada yeni bir zafer kazanmış olarak buluşacağız.” şeklinde konuştu.



Açılışta teşkilat mensuplarımıza seslenen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinin tarihi bir dönüm noktası olacağını söyledi. Bakanımız Veysel Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizlerin bu seçimde de yine zafer destanı yazacağınıza inanıyorum. İstanbul, her seçimde AK Parti’nin yüzünü ak etmiştir. Türkiye’nin önünü kesmek için çalışan, hileye başvuran insanlar var. Ama onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var. Bizim büyük hedeflerimiz var, 2023’te Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri yapma hedefimiz var. Teşkilatımızın üstün gayreti ve çalışmasıyla bu hedeflere de ulaşacağız.” 
Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 09:20

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17