Şişikoparazit!

Bu yazımızda asalak türlerinin farklılarından olan iki ayaklı Şişikoparazit’i işleyeceğiz!

Nereden çıktı bu Şişikoparazit? Anlamı nedir? Bunu biraz açalım isterseniz.

Malumunuz Asalak’ın manası; ‘Bir canlının üzerinde ya da içinde sürekli ya da geçici olarak yaşayan, ondan beslenen canlı’ demektir. Asalak’ın diğer isimleri ise Tüfeyli, Parazit’tir.  Başkalarının sırtından geçinmeyi huy edinmiş kimselere de mecazen ‘Asalak’ denir halk arasında.

Şişikoparazit nedir?

Bir Asalak türü olan bu tür yeni keşfedilmiş bir tür değildir. Dünya tarihinde bilinir ama isim olarak bilinmez çünkü isim babası benim. J

Şişikoparaziti nasıl tanırız?

Öncelikle şişman olanlar üzerlerine alınmasınlar.  Şişikoparazit haramdan şişer ve haramdan şiştiğinin ifadesi yüzüne vurur. Her kes bu modellerin haramdan şiştiklerini kolaylıkla fark ederler.

*

Kösele gibi suratları olur. Yüzlerine tükürseniz ‘Nisan yağmuru yağıyor’ derler.

*

Toplum içinde bu modellere ‘yaşının adamı olsana!’ derler ama bu modeller tınlamazlar ve ‘daha ne kadar haramdan şişerim’ diye planlar yaparlar. Dünyaya adeta taparlar.

*

Namus kavramının beş harftli bir kelimeden öteye geçmediğini zannedecek kadar namussuzdurlar. Namustan dem vururlar ama namussuzlukta yarışırlar. Örnek vermek gerekirse 40 yıllık sertifikalı Ke… Karısının namuslu kadınlara ulu orta O….pu diye bağırmasını örnek verebiliriz.

*

Şişikoparazitler sülük gibidirler ama ‘sülüğe kurban olsunlar’ denilecek kadar alçaktırlar. Sülük kandaki kirli kanı çekip insana faydalı olurken, Şişikoparazitler yetimin, öksüzün kamuda ki haklarını kılıfına uydurarak vakumlayarak insanlara zarar verirler.

*

Şişikoparazitler 40 yıllık sertifikalı O… lardan daha O….  durlar. Çünkü sertifikalı O… ların çoğu isteyerek bu duruma düşmemişlerdir.

*

Şişikoparazitlerin bir başka özellikleri ise ar, haya, edepten yoksundurlar. Affedersiniz, Önlerine gelenle yatacak kadar midesizdirler.

*

Vatan, millet, Sakarya edebiyatı yapıp, Vatanımıza ve milletimize hainlik yapmada sınır tanımazlar. Milli menfaatlere gelen zararları görmezden gelip, menfaatleri gereği Milli servetlere zarar verenleri yıkarlar, yalarlar, cilalarlar.

*

Şişikoparazitler bir cemiyete kolay kolay dahil edilmezler, edilemezlerde zaten. Edildikleri cemiyetlerde kendileri gibi şişikoparazitlerden oluşur. Burada bile bir birlerine kazık atıp kuyularını kazarlar.

*

Şişikoparazitlerin bir özelliği ise çalıştırdıkları elemanların ve iş yaptıkları adamların paralarını ve haklarını gasp edip ödememektir. Allah korkusu ve haram, helal kaygıları olmadıkları için herkese kazık atarlar.

*

Şişikoparazitler bir kaç yıl arayla bulundukları yeri vakumlayıp, eritirler. İtibarlarını kaybettikten sonra da başka il ve ilçelere göçüp orada Asalaklık yapmaya şişip parazitlik yapmaya devam ederler.

*

Şişikoparazitlerin en büyük özellikleri ise Yalakalık sanatında bir numaradırlar.  Gelene ‘Ağam’, gidene ‘Paşam’ derler. Yalakalık yaptıkları zatlar da bunlara güvenmez ve sevmez. Bunların şerlerinden emin olmak için göz önünde tutmak isterler.  Onlarda haramdan şiştikleri için mecburen partnerlik yaparlar.

*

Bu şişikoparazitler fırsatçılardır. ‘Fırsatları değerlendirmek şuç mu? Ayıp mı?’ Diyecek kadar densiz ve arsızdırlar.

*

Kaşarlaşmış bu Şişikoparazitler de kösele gibi surat olduğu için ve haramdan şiştikleri için kendilerini üstün görürler. Allah’ın nimeti Kaşarı beğenmezler ama Eşek etinden yapılmış sucuğu bayılırlar. O yüzdendir ki bu modeller de Eşeklik baki kalır. Rahman’dan uzak oldukları için bu modeller olsa olsa Şeytan’a Eşeklik yaparlar.

*

Böylesine Namussuz, arsız, şerefsiz, haysiyetsiz, onursuz, fırsatçı bir asalak türünün özelliklerini anlatarak vaktinizi aldığım için ve bunların iğrenç özelliklerini anlatırken kullandığım kelimeler için özür dilerim. B u tarz parazitlere denk gelirseniz Euzubesmele çekmenizi tavsiye ederim.

*

Helalinden yaşayan dürüst insanlara selam olsun.

Selam ve dua ile…

(Şişikoparazitler hariç J)

 

 

 

 

YORUM EKLE

banner17