Sayın Kılıçdaroğlu, CHP Kartal'ın 103 bin m2 arazilerini ve paralarını ne yaptı?

-

Bin metre kare değil,
10 bin metre kare değil,
30 bin metre kare de değil,
50 bin metre kare hiç değil
100 bin metre kare de değil,
Tam 103 bin metrekare!
İddianın sahibi Meclis üyesi Haydar Göksoy. Nerede bu iddia da bulundu? Kartal Belediye Meclisinde.
Kime söyledi?
CHP'li Kartal Belediye Başkanının yüzüne karşı söyledi. Dedi ki Sayın Göksoy;  "CHP Kartal'ın arazilerini satmış! Bu elimde gördüğünüz Kartal Belediyesi'nin bastırdığı kitaplarda Kartal'ın arazileri var. Hemde mahalle mahalle. Bu kitap 2006 yılında ki Kartal'ın kamu arazilerini yazıyor.

-

-

-

O tarihte Kartal Belediyesi'nin arazileri 446 bin 811 m2. Ben 20 gündür bununla uğraşıyorum. Hesabıma göre CHP 2009 yılından bugüne kadar arazilerimizin 103 bin metre karesini satmış! Kartalımızın toprak değerine baktığımız zaman, matematiğimizin zorlanacağı buradan bir gelir elde etmişiz. Buradan soruyorum, Kartal'ın ne kadar arazisi kalmıştır? Ne kadarını sattınız?"
*

Meclis üyesi Haydar Göksoy’un bu sorularını dinleyen Kartal Belediye Başkanı Sayın Gökhan Yüksel ağzını açıpta bir cevap dahi veremedi.
*
Evet, 2006 yılında ki o eser gazetemizin arşivinde var. Kartal'ın hangi mahallesinde hangi ada ve paftalar da arazileri varmış   bilgilerine sahibim. Ancak 103 bin m2 satılmış mı? Üzerin de çalışmalarımız devam ediyor.
*
Sayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Siz Adalet için yürüyüşler düzenleyen, Adalet isteyen birisiniz değil mi? Geçen gün 24 Temmuz da halka hitaben meydan da yaptığınız konuşmanız da, "Bay Kemal olmak için kul hakkı yemeyeceksin. Bay Kemal olmak için Adaletli olacaksın." Dediniz. Bir gazeteci olarak 18 yıldır Adalet için kamunun menfaati için canla başla mücadele eden bir vatanseverim. Bu mücadelemi de siyaset için değil bize bu vatanı emanet eden daha bıyıkları terlemeden Çanakkale'de şehit olan onbeşlilerin torunları için yapıyorum.
*
Gelelim kamuoyunu ilgilendiren ve 1 ay geçmesine rağmen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in cevap vermediği yada veremediği kamuoyunun vicdanını rahatsız eden sorularımıza.

Kartal'ın iddia edildiği gibi 103 bin metre kare arazisi satılmış mıdır?
103 bin metre kare arazi satılmadıysa ne kadarı satılmıştır?
Bu paralar nerededir? Yada bu paralarla Kartal'a hangi eserler yapılmıştır?
İşin ilginç tarafı Kartal'a yapılan elle tutulan eserler de bir elin parmakları kadar yoktur. Bütün bunlara rağmen Kartal Belediyesi 1 milyar TL borç batağındadır.
*
Bir Belediye düşünün ki her yıl borca batarak çakılıyor. Orta da bu kadar borçlu bir Belediye var ve arazileri satılmış haberimiz yeni oluyor. Bu kadar araziler satılmışsa neden Belediye borç batağında? Neden Gökhan Yüksel seçim vaatlerini yerine getiremiyor? Kartal'ın arazileri kimlere satılmış? Ne zaman satılmış? İllegal örgüt üyelerine satılmış mıdır? Gizemini koruyan bir muamma olarak önümüzde duruyor. Belediye başkanı ise suspus. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu sizin başkanınız cevap vermiyor. İstirham ediyorum, bari siz Adalet isteyen birisi olarak cevap verin.
*
Kemal bey siz Halkla helalleşeceksiniz ya. Bakın sayısı 474 bini geçen Kartal halkı sonra size hakkını helal etmezler bilesiniz. Bırakın Kartal halkını, size Kartal'da oy veren CHP'liler dahi helal etmezler. Hesap günü yakanıza yapışırlar yazık olur. Bizden söylemesi...
*
Sevgiyle ve saygıyla...
YORUM EKLE

banner17