Sancaktepe’ye Avrupa’dan çifte ödül

European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında Sancaktepe Belediyesi'ne iki ödül birden verildi.

Sancaktepe’ye Avrupa’dan çifte ödül
banner46

Yaptığı yatırımlar ile İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Sancaktepe Belediyesi, Gayrimenkul ve yapı tasarımı alanında bugünün ve geleceğin en iyi yapılarını belirleyen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

Sancaktepe Belediyesi ve İsmail Erdem’in öncülüğünde inşa edilen Sancaktepe Belediyesi yeni hizmet binası mimari alanda ve geçtiğimiz mayıs ayında hizmete giren Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi ise en iyi Kültür Merkezi olarak uluslararası öneme sahip ‘Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’ yarışmasında, ödül kazandı.


22 Eylül Salı günü European Property Awards tarafından Londra’da düzenlenen ödül töreninde Belediye Başkanı İsmail Erdem'in yanı sıra, Başkan Yardımcıları Muhammed Ali Cankatar, Hamdullah Arvas ve Hasan Kamal’da hazır bulundu.


 Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülüne iki dalda birden layık görülmenin mutluluğunu ve haklı gurunu yaşadığını belirten Belediye Başkanımız İsmail Erdem; “Avrupa’nın her noktasından yenilikçi ve alanında öne çıkan projelerin değerlendirildiği bu ödül töreninde Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisinin çalışmalarımızı takdir ederek bizi 2 ödüle birden layık bulmalarından dolayı çok memnunuz. Sancaktepemiz için aldığımız her ödül bizler için ayrı bir mutluluk, gurur ve motivasyon kaynağı olacak Bu anlamda ödüllerimizi tüm Türkiye ile paylaşıyoruz” şeklinde konuştu.


Avrupa Gayrimenkul Ödülleri  (European Property Awards) :

Dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (EPA), gayrimenkul endüstrisini prestij ve mükemmeliyetle buluşturmak ve bu alanda uluslararası standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla 1995 yılından bu yana düzenleniyor, Avrupa'daki ticari ve konut alanında yapılan projelere verilen EPA ödülleri, çeşitli kategorilerde en fazla puan alan projelere Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’ne (International Property Awards) katılma şansı da sunuyor.



Sancaktepe Belediyesi Yeni Hizmet Binası

Sancaktepe Belediyesi, doğa dostu, alışılmışın dışında yepyeni bir belediye binası inşa ettiriyor. Farklı mimari özellikleri olacak binada vatandaş daha hızlı ve kolay hizmet alacak.


Abdurrahmangazi Mahallesi Sevenler caddesi üzerinde inşa edilecek olan yeni belediye binası   30.000 metrekare kapalı alan, 70.000 metrekare yeşil alandan oluşuyor. Tüm birim müdürlüklerinin aynı çatı altında toplanmasıyla vatandaşa daha kolay, daha hızlı ve daha kaliteli bir hizmet verilmesi amaçlanıyor. Bina içinde toplam 600 kişilik bir konferans salonu bulunuyor.




Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi

Geçtiğimiz mayıs ayında hizmete giren prestij projelerden Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde, 600 kişilik çok amaçlı konferans salonu, çift katlı otopark, öğrencilerin eğitim görebileceği Bilgi Evi ve Mutlu Evler Merkezi bulunuyor.  
Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 09:56

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17