Sancaktepe dev projelerle cazibesini arttırdı.

Erdemli Sancaktepe Belediyesi vizyon projelerle İstanbul'da bir çok ilçeyi adeta solladı.

Sancaktepe dev projelerle cazibesini arttırdı.
banner46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe’de hizmete giren Yeni Belediye Binası, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kent Orman Parkı ve Güreş Eğitim Kamp Merkezi’nin toplu açılış törenine katıldı.

26 Mart Pazar günü gerçekleşen açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Belediye Başkanı İsmail Erdem, Milletvekilleri, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Yağan yağmura rağmen katılımın yoğun olduğu programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ve referanduma dair konulara değindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe’de yapımı tamamlanan Yeni Belediye Binası, Şehit Prof.Dr.İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kent Orman Parkı ve Güreş Eğitim Kamp Merkezi’nin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada; "Siz nasıl 16 Nisan'ı iple çekiyorsanız, birileri de her gece kabus görüyor. İçeride, dışarıda kabus görüyorlar. Halk oylaması günü yaklaştıkça rahatsızlıkları iyice artıyor. İnanın bana ne yapacaklarını şaşırdılar. Eminim sizler de seyretmişsinizdir. Kandil'deki terör baronları hemen her gün bir video mesaj yayınlıyorlar. Düşünebiliyor musunuz? Kandil, İmralı, FETÖ Pensilvanya'dan yayınlıyor. Ne diyorlar? 'Evet çıkarsa biz biteriz diyorlar.' Açıktan alenen 'hayır' diyorlar." diye konuştu.

BUNLAR BİZİM GENÇLİĞİMİZE İNANMIYORLAR"



Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adamlar konuyu bilmiyor. 18 maddeyi okumamış ya bir oku. Ama o,  'Ya ben İstanbul'u alırım ya İstanbul beni alır' diyen Fatih’in, bir çağı kapayıp bir çağı nasıl açtığını bilmiyor. Yaşının kaç olduğunu da bilmiyor. 21 yaşında bunu gerçekleştirdi. Ama bunlar bizim gençliğimize inanmıyorlar. Biz inanıyoruz. Ben 18-25 yaş arası gerek erkek, gerek bayanlara hepsine inanıyorum. Bu işi bitireceğiz. Şimdi biz de diyoruz ki seçme ve seçilme yaşı 18 olacak. Kararı kim verecek? Millet verecek, millet! " dedi.

Konuşmasında Avrupa ülkelerinde son dönemde yaşanan olaylara değinen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan “Ülkemizin ayağını kaydırma fırsatı çıkar da ne o nazi bozması ülkeler boş durur mu? 4500 dosya verdim neden çözmüyorsunuz? Şimdi bize ne diyorlar Alman konsolosluğunda saklanan bir ajan teröristi bize verin. Gazeteci diyorlar. Sizin yargınız adilse bizimki daha adil. Bekleyeceksiniz!

Almanya'nın en büyük gazetesi HAYIR propagandası yapıyor. İsviçre'de aynı şeyi yaptı. Dışişleri Bakanlığı da gereken adımı attı.

İnsanlarımıza saldırdılar. Benim Dışişleri bakanıma izin vermediler. Aile bakanımı arabanın içinde mahkum ettiler. Bir kadın ya. Hani sizde kadın hakları vardı. Lafa geldiği zaman kadın hakları şöyle böyle diyordunuz. Siz kız çocuklarını diri diri toprağa gömen o cehalet anlayışının devamısınız” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanımız İsmail Erdem ise yaptığı selamlama konuşmasında;  Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nin açılışının ardından Toplu açılış törenlerinde de Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilçemizde misafir etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getirdi.

Konuşmaların ardından hizmete giren eserlerin toplu açılış törenleri gerçekleşti. Kurdele kesiminin ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanı İsmail Erdem ile birlikte Yeni Belediye Hizmet Binasını  ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 01:26

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17