Sancaktepe Belediyesi’ne 3 değişik yönetim sertifikası

Sancaktepe Belediyesi’ne 3 değişik yönetim sertifikası
banner46

Sancaktepe Belediye Başkanlığı, bir süredir çalışmasını yapmakta olduğu İSO

9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi, İSO 14001: 2004 Çevre Yönetim Sistemi ve BS OHSAS 18001: 2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi'ne ilişkin sertifikalarını merkezi Almanya'da bulunan TÜV Profi Cert Uluslararası Belgelendirme Yetkilisi Other Walter'den teslim aldı.

Sancaktepe Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen yönetim sistemleri sertifika teslim törenine Belediye Başkanı İsmail Erdem, Başkan Yardımcıları Muhammed Ali Cankatar, Tarık Yusuf Uçar, Barış Zehir, Hasan Kamal, TÜV Profi Cert Belgelendirme Müdürü Otmar Walter, Tüv Profi Cert Uluslararası Ofisler Müdürü Andreas Fuchs, İletişim Uzmanı Ralf Göthling, Belediye Birim Müdürleri ve basın mensupları katıldı. Düzenlenen törende sertifikayı veren kuruluşun Alman yetkilileri de hazır bulundu.

TÜV Profi Cert Uluslararası Belgelendirme Müdürü Otmar Walter yaptığı konuşmada, Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nın kalite yönetim sistemine ilişkin yaptığı çalışmalarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, Belediye Başkanı İsmail Erdem’i tebrik etti. Yerel idare olarak alınan 3 farklı yönetim sistemi sertifikasının kolay alınabilecek sertifikalar olmadığının altını çizen Walter, “Edindiğimiz bilgilere göre Sancaktepe Belediyesi 3 yıllık bir belediye ve bu kadar kısa sürede yönetimin özveri ve kaliteli hizmet verme anlayışı içerisinde çalışma yapmış olduğunu gördük. Almanya da bile Belediyelerimiz bu üç farklı yönetim sistemini belgelendirmekte oldukça zorlanmaktadırlar, ancak görüyorum ki Sancaktepe Belediyesi bu zoru başararak Kalite Yönetim, Çevre Yönetim ve İş sağlığı ve Güvenliği Yönetim sistemlerine ilişkin sertifikalarını almaya hak kazanmışlar, tekrar tebrik ediyorum, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Erdem ise tören de yaptığı konuşmasına, öncelikle Almanya’dan gelen Uluslararası Yönetim Sistemi Tüv Profi Cert yetkililerine iştiraklerinden dolayı teşekkür ederek başladı.  Başkan İsmail Erdem, 2009 yılından bugüne kadar, insan odaklı ve 7 gün 24 saat hizmet anlayışı ile halka hizmet ettiklerini belirterek, yönetimde ve hizmette kaliteyi tescil etme adına İSO'nun bu üç sertifikasını almaya hak kazanan bir kurum olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2012, 20:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17