Sancaktepe Atatürk Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık binası temeli atıldı.

Sancaktepe Atatürk Mahallesi’ne 2 önemli eser daha.

Sancaktepe Atatürk Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık binası temeli atıldı.

Her alanda gerçekleştirdiği atılımlarla “Örnek Bir İlçe” olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Sancaktepe Belediyesi, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Sancaktepe Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi’nde hizmete açılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve Mahalle Muhtarlığı binası temel atma töreni dualar eşliğinde gerçekleşti.

3 Nisan Pazartesi günü  Atatürk Mahallesi’nde gerçekleşen temel atma törenine, Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Temel atma töreninde konuşan belediye başkanı İsmail Erdem, "Atatürk Mahallemize güzel bir eser kazandırıyoruz. Hem doktorlarımız salık ekibimiz burada hizmet verecek hem de mahallemizin insanları rahat bir ortamda güzel hizmetler alacak. Muhtarlık hizmetleri de sağlık ocağının bir kısmında yürütülecek" dedi.

Sancaktepe'ye yapılacak olan iki okulla ilgili konuşan Başkan İsmail Erdem, "Atatürk Mahallemize 40 derslikli bir okulun temelini atacağız. Bu okulun maliyeti belediye bütçemizden karşılanacak. Hilal Mahallesi'nde de 80 derslik bir okulun temelini atacağız. Hilal Mahallesi'ndeki okulun maliyeti 20 milyon lira. Atatürk Mahallesi'ndeki 40 derslik okulun maliyeti de 10 milyon lira. İki okulun bedeli 30 milyon lira. Sancaktepeli çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet verecek 30 milyon liralık bir yatırım yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından Atatürk Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık binası temeli dualar eşliğinde atıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 00:11

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17