“Sancaktar Gençlik”ten Ankara Çıkarması

“Sancaktar Gençlik”ten Ankara Çıkarması

Ak Parti Sancaktepe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu 2011 genel seçimleri öncesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ak Parti Grup Toplantısına katıldı.

Grup toplantısında milletvekillerine hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinlediler. Daha sonra Sancaktepe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Küçek ve Yönetim Kurulu Başbakan Erdoğan’la bir araya geldi. Başkan Küçek, Başbakan Erdoğan’a Sancaktepe’nin tarihini anlatan bir kitap hediye etti.

 Ak Parti Sancaktepe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu 01 Şubat 2011 Salı Günü sabahın ilk saatlerinde Ak Parti Genel Merkez binasında, Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Fatih Şahin ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

 Kahvaltılı toplantıdan sonra Ömer Küçek ve Yönetimi, Başbakan Erdoğan ile görüşmek üzere TBMM’ye geldiler. Başkan Ömer Küçek ve Yönetim Kurulu Başbakan Erdoğan’la görüşmeden önce ilk ziyaretlerini Ak Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr. İrfan Gündüz ile başlattı. Gündüz’ü makamında ziyaret eden Başkan Ömer Küçek ve Yönetim Kurulu, bölge milletvekili Gündüz’den Meclis çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ömer Küçek ise Sancaktepe de yapılan ve yapılacak olan faaliyetler hakkında Milletvekili Gündüz’ü bilgilendirdi.

 Yönetim Kurulu daha sonra Enerji Bakanı Taner Yıldız, İstanbul Milletvekili Özlem Türköne, İstanbul Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve birçok milletvekilini ziyaret ederek 2011 Türkiye Genel Seçimleri öncesinde yapılacak olan seçim çalışmaları hakkında istişare toplantıları gerçekleştirdiler. TBMM’deki yapılan istişare toplantılarını değerlendirilen Başbakan Küçek;”Sancaktar Gençlik olarak Ankara’ya yaptığımız ziyaretler bizim için çok verimli geçti.2011 genel seçimleri öncesi böyle bir ziyaret programı Gençlik Kollarımız için çok anlamlı ve yararlı olduğunu düşünüyorum.’dedi.

 Temaslarını sürdüren Başkan Küçek ve Yönetim Kurulu Başbakan Erdoğan’ın parti grup toplantısına katıldı. Başkan Erdoğan’ın konuşmasını ardından TBMM’de bir araya geldiler. Yönetim Kurulu’nu makamında ağırlayan Başbakan Erdoğan, konuşmasında parti yönetimi olarak Ak Parti Gençliğine çok önem verdiğini Türkiye’nin geleceği noktasında gençliğe büyük görevler düştüğünü, Türkiye’nin yaratıcı genç beyinlere ihtiyacı olduğunu vurguladı. Ak Parti Gençlik Kollarının ziyaretinden çok memnun kaldığını ifade eden Başbakan Erdoğan, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Küçek ve Yönetim Kurulu ile Meclis Merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Küçek ise Erdoğan’a Sancaktepe’nin tarihini anlatan “Sancaktepe Tarihi “adlı bir kitap hediye etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2011, 07:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17