Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN Külliyesi açılıyor.

Recep Tayyip ERDOĞAN Sancaktepe'de...

Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN Külliyesi açılıyor.

SANCAKTEPE - Milli Görüşün efsane liderlerinden eski Başbakan rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı adı, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in büyük özverileriyle Sancaktepe’de yaşatılacak.

İstanbul’un örnek projeleri arasında gösterilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi'nin açılışı 25 Kasım Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle hizmete girecek.



Sancaktepe Belediyesi, önemli bir eseri daha ilçeye kazandırmak üzere. Eski Başbakanlardan, Milli Görüşün efsane ismini Necmettin Erbakan'ın adı mega külliyeye verildi. Kurulalı daha henüz 7 yıl olmasına rağmen Sancaktepe İlçesini  imrenilen bir kent haline getiren Yeni İstanbul’a Yeni Eserler, Yeni Değerler kazandıran Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, yerel yönetimler tecrübesiyle gençlerin geleceğine çok büyük katkı sunacak olan ve Selçuklu Mimarisi özelliği ile inşa edilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nin Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşeceğini belirtti.


Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’ni, gençlerin istikbali için çok önemsediklerini belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Selçuklu Mimarisiyle inşa ettiğimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi açılışa hazır hale geldi. 70.000 kitap kapasiteli kütüphane bölümü, okuma salonları, kıraathaneler, derslikler, kültür sanat atölyeleri, seminer salonu ile muhteşem bir eser. Çocuklarımıza, gençlerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2016, 01:07

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17