MHP Sancaktepe'den Basına vefalı ağırlama

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu'ndan basına vefa.

MHP Sancaktepe'den Basına vefalı ağırlama
banner46
MHP Sancaktepe İlçe teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle yapılması planlanan ama kar yağışı nedeniyle bir hafta sonraya ertelenen kahvaltı programında, bölgede çalışan basın mensuplarını ağırladı.

MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığında  gerçekleşen kahvaltıya  yazılı ve internet medyasında bölgeden haberler veren basın emekçileri katıldı.


Düzenlenen kahvaltıda  MHP İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu, İlçe Başkan Yardımcısı  Halil İbrahim Sağdıç, İlçe Sekreteri Hakan Yılmaz, İlçe Hasibi Zihni Öztop, İlçe Yöneticisi Cengiz Düzyazan ve Allahverdi Güneş  hazır bulundu. 


MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu gazetecilerin çok zor şartlar altında çalıştığının söyledi. İlçe Başkanı Danacıoğlu “  Bu gün  bölgemizdeki  siz  değerli  arkadaşlarımızla bir araya  gelmek istedik. Sizlerde bizleri kırmadınız katıldınız. Sizlere katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederim. 10 Ocak Gazeteciler Günü’nüzü bu vesileyle bir kez daha kutlarım” diye konuştu.

Gazetecilerde  İlçe Başkanı emrah Danacıoğlu’na  nazik davetinden dolayı teşekkür ettiler. Toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından  program sona erdi. MHP Sancaktepe  İlçe Başkanı Günün anısına üzerinde Türk Bayrağı bulunan porselen  plaket  hediye etti.





Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2017, 23:31

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17