İsmail Erdem'den Sancaktepe'ye 2 önemli eser

İsmail Erdem Sancaktepe'yi vizyon ilçe yapmak için var gücüyle çalışıyor. Sancaktepe Belediyesi şu ana kadar 24 Aile Sağlığı Merkezi ve 15 Bilgi evini açıp hizmete sundu.

İsmail Erdem'den Sancaktepe'ye 2 önemli eser
banner46
Her alanda gerçekleştirdiği atılımlarla “örnek bir ilçe” olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Sancaktepe Belediyesi, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Sancaktepe Belediyesi tarafından Hilal  Mahallesi’nde hizmete açılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi’nin temel atma töreni dualar eşliğinde gerçekleşti.

15 Eylül Salı günü Hilal Mahallesi’nde gerçekleşen temel atma törenine, Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı İsmail Erdem temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Sancaktepe halkına kalıcı iki eser daha kazandıracak olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek “Bugün Sancaktepemiz için 2 yeni projenin temelini atmanın  kıvancını ve mutluluğunu yaşıyoruz. , Sancaktepe’nin ihtiyacı olan hiçbir alanı boş geçmeden, şevkle ve inançla hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gururu sizlerle paylaşmak bize ayrı bir onur veriyor ki, bu duyguları kelimelerle ifade etmek yetersiz kalıyor” şeklinde konuştu.

Göreve geldikleri günden bu yana Sancaktepe İlçesinde bir çok eseri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Erdem “ Güzel ilçemiz Sancaktepe için yapmış olduğumuz bu yatırımlar, bizim ‘İnsan odaklı’, ‘insana yatırım yapan’ yönetim anlayışımızın en nitelikli örnekleri olarak ilçemizde yükseliyor. Özellikle son 6 yıldır nitelikli bir gelişim yaşıyoruz ve bu gelişime hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün ilçemizin hemen her mahallesinde çocuklarımız için Bilgi Evleri yükseliyor. Bu bilgi evlerinde yavrularımız, çağın gereksinimlerine uygun olanaklarla geleceğe hazırlanıyor. Aile Sağlığı Merkezlerimiz, sizlere nitelikli sağlık hizmetlerini ücretsiz ulaştırıyor. 6 yılda açılan nice okulumuz ve devam eden okul inşaatlarımızla, açılan büyük kültür merkezleri, spor kompleksleri, sosyal tesislerimizle, parklarımız, bahçelerimiz, prestij caddelerimiz ve yakın bir zamanda hizmete açılacak metromuzla; Sancaktepemiz, İstanbul’da bir yıldız gibi parlıyor” şeklinde konuştu.

Sancaktepe Belediyesi olarak şu ana kadar 24 Aile Sağlığı Merkezi ve 15 Bilgi evinin açılarak Sancaktepe halkına hizmet verdiğini sözlerine ekleyen Başkan Erdem, Hilal Mahallesi’nde kısa bir süre sonra açılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi’nin tüm Sancaktepe halkına hayırlı olmasını diledi.



Yapılan protokol konuşmalarının ardından Hilal Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi temeli dualar eşliğinde atıldı. 
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 23:22

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17