İsmail Erdem ''Sancaktepe'de oylarımızı %25 arttırdık!''

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ulusal basın ve Seçkin Yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

İsmail Erdem ''Sancaktepe'de oylarımızı %25 arttırdık!''
banner46
19 Kasım Çarşamba günü Ortadağ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ve 60’ı geçkin basın mensubunun katıldığı programda konuşan İsmail Erdem "'2009 yerel seçimlerinde %39 oy aldık. Yaptığımız başarılı hizmetleri gören halkımız %49 oy vererek bize "hizmete devam" dedi. 2009-2014 yerel seçimleri arasında %25 oyumuzu arttırdık." dedi.

Tertiplenen toplantıya Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kamal, Muhammet Ali Cankatar, Mehmet Genç, Rıfkı Bektaş, Selçuk Bostan Katıldı.

Erdem, gazetecilerin zor şartlar altında özverili bir şekilde çalıştığını bunun da halkın haber alma özgürlüğünün yaşayabilmesi için yapıldığını söyledi.  Dünyada gelişen teknolojilerle birlikte iletişimin hızlı ve daha özgür  geliştiğini belirttiği konuşmasında basının yaptığı hizmetlere değindi.


Gazetecilerin toplumun nabzını en iyi tutan kişiler olduğunu belirten Başkan Erdem ” Siz değerli basın mensupları, toplumun nabzını en iyi tutan, insanlarımızın ihtiyaçlarını, sıkıntılarını veya memnuniyetlerini en iyi gözlemleyebilen, bu tespitleri en sıcak şekilde ve sürekli olarak yapabilen konumlardasınız, takdir edersiniz ki, bizler hizmet trafiği içerisinde, bazen kentte yaşanan bazı aksaklıkları, eksiklikleri, sorunları göremeyebiliyoruz, İşte bu noktada fikirlerini, tespitlerini, görüşlerini bizlerle paylaşan kişi ve kurumların olması, hem bizlerin çalışma azmini artırıyor hem de işimizi daha heyecan ve motivasyonla yapmamızı sağlıyor” şeklinde konuştu.



Başkan Erdem ayrıca Sancaktepe Belediyesi olarak kamuoyunun doğru bilgilenmesi için çalışan basın emekçilerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, görev süresi boyunca Sancaktepe ilçesinde yapılan yatırımlar hakkında gazetecileri bilgilendirdi.





Yapılan konuşmalar ve yenilen yemeklerin ardından Başkan İsmail Erdem, Gazetecilere günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Program çekilen toplu fotoğraflar sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 22:26

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17