İsmail Erdem “Refah Partisi’nin kapısına kilit vurulup kapatılırken neden Adalet için yürümediniz?"

Erdem, Kılıçdaroğlu'nun adalet üzerine yürüyüşünü eleştirdi.

İsmail Erdem “Refah Partisi’nin kapısına kilit vurulup kapatılırken neden Adalet için yürümediniz?"
banner46

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem mahalli basınla sahurda bir araya geldi.


Gazetecilerle sohbet eden Erdem, Sancaktepe'de ki faaliyetlerinden kısaca bahsetti ve gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdem Türkiye tarihinde yaşanan karanlık gece olan 15 Temmuz Cuma gecesi yaşanan darbe girişimini anlatacak bir sinema filmine başladıklarını ve Sinema filmin de birçok ünlü sanatçıyı da görmenin mümkün olacağını belirtti.


Daha sonra Genel gündem üzerine yapılan sohbette, konu Kılıçdaroğlu'nun adalet üzerine yürüyüşüne geldi. Erdem “Ben Refah Partisi ilçe başkanlığı görevini yaptım. Partimizin kapısına kilit vurulup kapatıldı. Anahtarı kendi ellerimle teslim etmek zorunda kaldım. Adalet için yürüyenler o zamanlar nerelerdeydiler. Şimdi mi akıllarına geldi adalet aramak.” Dedi.


Sözlerine devam eden Erdem, “Ülkemiz 15 Temmuz kalkışması ile birlikte bir çok badireler atlattı. Ülke bütünlüğümüze, birliğimize kast ettiler. Yurdumuzu bir çok iç ve dış düşmanları var. Tek dertleri var. Bölmek, parçalamak ve yutmak. Allah'ın izniyle biz bunlara fırsat vermeyeceğiz. Türkiye artık eski Türkiye değildir. Güçlü ve Yeni bir Türkiye var. Allah vatanımızı ve milletimi korusun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2017, 12:56

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17