İsmail Erdem "Hayatın her alanında hizmet vermeyi amaç edindik”

Medeniyet Yolcuları Ankara Kızılcahamam’da buluştu.

İsmail Erdem "Hayatın her alanında hizmet vermeyi amaç edindik”
banner46

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in öncülüğünde  hayat bulan büyük ödüllü ‘Medeniyet Yolcuları’ projesi 5.istişare toplantısı Ankara Kızılcahamam’da gerçekleşti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın da katıldığı Programda bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Erdem, Medeniyet Yolcuları projesinin  bir fikir hareketi, bir gönül birlikteliği olduğuna değinerek: “Medeniyet Yolcuları, aynı şeylere gülen, aynı şeylere ağlayan, aynı duyguları paylaşan; ortak değerlere, ortak geçmişe ve ortak geleceğe sahip insanların; aynı gönül dilinin, aynı gönül yolunun erenlerinin buluşma noktasıdır. Bu çatı altında sizlerle düzenli olarak buluşuyor, istişarelerde bulunuyoruz. Bilmenizi isterim ki, her buluşmamız bizi bir yapan, iri yapan, diri yapan değerlerimizi sahiplenme, yaşatma ve geleceğe aktarma anlamında yeni ufuklar açıyor. Bu anlamda toplantılarımıza gönülden iştirak eden herkese ayrıca teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.

Medeniyet Yolcuları’nın medeniyetimizin yeniden ihyasında görev alacak milli ve manevi değerlerine bağlı yeni bir gençliğin adı olduğunu ve bu eğitim projesinin geçtiğimiz yıl AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda ödül aldığını belirten Başkan Erdem; “ İlklerin belediyesi olarak, bugüne dek daima daha yeniyi ve iyiyi aradık. Belediyeciliği sadece altyapı ve üstyapı yatırımlarından ibaret görmeden, hayatın her alanında hizmet vermeyi amaç edindik” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya ise “Gençlere yönelik edep, adap ve ahlak anlayışının İslam coğrafyasındaki tüm gençlerimize anlatılması için kurulmuş bir organizasyon” olarak tanımlanan Medeniyet Yolcuları projesinde görev alan katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada bu güzel projeye verdiği emeklerinden ötürü Belediye Başkanı İsmail Erdem ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 01:43

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17