Erdem, Şehit Muhammed Safitürk’ün babası Asım Safitürk’ü misafir etti

Erdem'den şehit babasına vefa.

Erdem, Şehit Muhammed Safitürk’ün babası Asım Safitürk’ü misafir etti
banner46

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Derik Kaymakamı Şehit Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk’ü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nde misafir etti.

Mardin’in Derik ilçesindeki hain saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Şehit Muhammed Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk, TVNET ekranlarında Ramazan ayı boyunca  Prof.Dr.Necmettin Erbakan Külliyesi’nde canlı olarak ekrana gelen Hilali Beklerken Programının konuğu oldu.

Senai Demirci’nin sunumuyla yayımlanan programda Asım Safitürk’ün anlattığı keklik hikayesi programda duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.Dedesininde şehit olduğunu belirten Asım Safitürk “Dedem şehitti, elhamdülillah oğlum da şehit, Benim çocuğum, bakmaya kıyamadığım yavrumdu. Takdir-i ilâhiye karşı  boynumuz kıldan ince”şeklinde konuştu.

Programın hemen ardından Necmettin Erbakan Külliyesi’nde Asım Safitürk’ü ile bir araya gelen Başkan İsmail Erdem “ Başta Aziz Şehidimiz Muhammed Fatih Safitürk olmak üzere, 15 Temmuz Şehitlerimizi ve bütün Şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla yâd ediyoruz. Onlara minnettarız. Bugün burada huzurlu, birlik ve beraberlik içerisinde yaşayabiliyorsak, Bayrağımız yurdumuzun her köşesinde özgürce dalgalanabiliyorsa, Şehitlerimizin çekinmeden verdikleri canları sayesindedir. Devletimiz ve Milletimiz onlara daima minnettardır”şeklinde konuştu.

 Asım Safitürk ile sohbet ederek Şehit Kaymakamımızın hatıralarını da dinleyen Başkan Erdem, Devlet olarak her daim Aziz Şehitlerimiz ile Kahraman Gazilerimiz ve ailelerinin yanlarında, hizmetinde olduklarını ifade ederek Asım Safitürk’e başta Kuran-ı Kerim olmak üzere çeşitli hediyeler takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2017, 13:38

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17