Döğücü "Sancaktepe Sağlığın merkezi olacak"

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü ulusal ve yerel basının önemli isimleri onuruna verdiği yemekte gazetecilerle bir araya geldi.

5 Kasım Salı günü gerçekleşen ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı programda konuşan Başkan Döğücü , gazetecilerin zor şartlar altında özverili bir şekilde çalıştığını bunun da halkın haber alma özgürlüğünün yaşayabilmesi için yapıldığını söyledi. 

Hassasiyetten ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Gazetecilerin toplumun nabzını en iyi tutan kişiler olduğunu belirten Başkanımız Döğücü ” Siz değerli basın mensupları, toplumun nabzını en iyi tutan, insanlarımızın ihtiyaçlarını, sıkıntılarını veya memnuniyetlerini en iyi gözlemleyebilen, bu tespitleri en sıcak şekilde ve sürekli olarak yapabilen kişilersiniz.Malumunuz geçtiğimiz hafta Londra’da şahsıma karşı gerçekleşen çirkin saldırıda kamuoyunu doğru bilgilendirme adına göstermiş olduğunuz hassasiyetten ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

4200 yatakla Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi olacak

Soru Cevap şeklinde gerçekleşen toplantıda Özellikle son dönemde Sancaktepe Şehir Hastanesi ile ilgili söylentilere cevap veren Başkan Döğücü “Sancaktepe’nin emlak değerinden,kent kültürüne, istihdamından kalkınmasına kadar değer katacak 4200 yataklı Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi ile ilgili siz değerli basın mesubu arkadaşlarımın huzurunda altını çizerek söylüyorum. Sayın Sağlık Bakanımız ile yaptığımız görüşme sonucu ihalenin19 Kasım 2019 tarihinde yapılacağını huzurlarınızda beyan etmek istiyorum ” şeklinde konuştu.

Görev süresi boyunca İlçede yapılan faaliyetler ve Sancaktepe Metrosu ile ilgili son durum hakkında bilgi veren Başkanımız Döğücü ayrıca Sancaktepe Belediyesi olarak kamuoyunun doğru bilgilenmesi için çalışan basın emekçilerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti..

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 22:59

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17